Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SteamDrop

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka
mam takie pytanie, iż gram w Rusta już jakiś czas zaczęło mnie zastanawiać jak dropić te ciuchy które można kupić na rynku steam?

i jak one działają ??

Opublikowano

Jeśli z beczki,zrzutu i skrzynek dropnię ci clutch ze skinem wtedy automatycznie dodaje ci do ekwipunku i możesz craftować je kiedy masz default cloth do jego mozesz ja zcraftowac za tyle samo ze skinem wiem troche chaotycznie napisalem w skrocie mowia musisz dropnac w grze skiny...

Opublikowano

czyli w skrócie mogę wejść na jaki serwer tylko chcę i iść na beczki/skrzynki/zrzuty i zbierać ciuchy z tego ?

Opublikowano

To nie działa w ten sposób, możesz je wydropić w skrzynkach, lecz jeśli nie posiadasz ich w ekwipunku steam, to możesz je założyć, jeśli je przerobisz na blueprint i sie ich nauczysz, to nie bedziesz mógł ich tworzyć, bo ich w steam nie masz, lecz jeśli posiadasz taką w grze z dropu to do czasu aż ją masz w eq/skrzynce to będziesz miał caly czas.
Jeśli chcesz mieć item na stałe, to musisz go mieć z rynku steam lub dostać do eq steam.

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Opublikowano

U mnie działa tak jeśli znalazłem blueprint na taki cloth np:camo spodnie i sie ich nauczy po resecie steam zapisuje się w eq na steam..Przynajmniej ja tak mam...

Opublikowano

U mnie działa tak jeśli znalazłem blueprint na taki cloth np:camo spodnie i sie ich nauczy po resecie steam zapisuje się w eq na steam..Przynajmniej ja tak mam...

Zbiegiem okoliczności wydropiłeś akurat ten item, gdyby tak się działo jak napisałeś, to w tej chwili byłbym bogaty, bo wystarczyłoby aby moi koledzy zapodali mi swoje skiny ze steama w grze wirutalnie a ja bym się ich nauczył,

w nastepstwie miałbym itemy warte po 5 euro każdy w ekwipunku steam, a co dalej to chyba nie muszę mówić ;)

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...