Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Just Cause 2 - W magazynie brak miejsca dla wykonania tej operacji.

Sma!dzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie. Da się to rozwiązać?

Sprzęt:

System: Windows 7 Ultimate

Procesor: AMD Athlon +3800 2.01x2

Karta graficzna: nVidia GeForce 9600 GSO 1GB

RAM: 1GB

Niewiem o co z tym chodzi. Kilka razy udało mi się uruchomić grę i niech nikt nie papla bzdur że na takim sprzęcie nie pójdzie bo mi jakoś gra działa bez zarzutu. Jeżeli to chodzi o dysk z tym problemem to mam wolnego 62 gb tam gdzie gra jest zainstalowana. Próbowałem z neta ten gameux.dll pobrać. Przerzuciłem do System32 i nadal nie działa proszę o pomoc bo to jest naprawdę dobry tytuł. Znajomy mi na steam napisał then delete stuff ale nie wiem co to znaczy.

Opublikowano

Nie wiem do końca co to może być, ale Pan wyżej ma trochę racji. Podobno pomaga wywalenie wszystkiego co się da w menedżerze zadań. Też jednej osobie pomógł format, ale nie wiem czy warto. 

Opublikowano

Jeszcze jedno. Jak włączam menadżer zadań to mam zawsze zużycie procka i pamięci fizycznej 80-90%. Procesów mam kilka ale jak zaznaczę pokaż procesy wszystkich użytkowników to jest ich kilkadziesiąt. Jak wyłączyć procesy innych użytkowników? Niedziwię się że nie działa skoro takie obciążenie jest. Ja mam zainstaowane kilkanaście programów z czego większość to stery, net framework itp więc niewiem czemu takie obciążenie. W windows xp było ok. Po zainstalowaniu Windows 7 Ultimate koszmar. Może to wina sterowników? Mam zainstalowane tylko do karty graf i dźwiękowej bo innych nie mogę znaleść.

Opublikowano

Powiedz mi jedno po cholerę instalowałeś Win 7 z pamięcią 1 Gb Ram przecież to czysty masochizm. Procesy wyłączasz, te które mają w opisie daną nazwę aplikacji która Ci nie jest potrzebna do poprawnego działania komputera np. jakiś moduł VPN. Jeżeli nie masz innych profili w systemie tylko jesteś jeden np. Administrator to nie masz możliwości wyłączenia procesów nie swoich użytkowników.

Opublikowano

Nie rozumiesz że xp to dziadostwo? Nie da się nic na nim zrobić. Przedwczoraj bylo ok nawet se 3 gry włączyłem i nie ścinało a wczoraj niewiem co sie dzieje. Wszystko jest ok do czasu uruchomienia przegladarki. I jeszcze z dupy sie pojawiło 208 aktualizacji. Troche Tweak ram mi pomaga w odciążeniu ale za chwile znowu sie ram zwieksza. Nienawidze XP i nigdy go nie chce. Dopiero co zainstalowałem już takie ściny.

Opublikowano

W takim bądź razie dokup ram bo inaczej nie widzę sensu trzymania Win 7 na komputerze, który ma 1Gb ram. XP wcale aż takim dziadostwem nie jest i o tym chyba wie każdy tylko, że już nie jest wspierany i nie pograsz na nim w najnowsze gry co tobie przy takim sprzęcie nie powinno robić różnicy.

Opublikowano

No ku**a mówie ci że wcześniej było ładnie pięknie było zainstalowane to co dzisiaj. Nawet filmy w full hd nie ścinały w chrome jak w tym xpeku. Domyślam sie że jakiś cymbał mi ram podwala. Coś słyszalem że jakiś crack jest co sie usuwa.

Opublikowano

Co to ma do tego? Narazie pobrałem pirata żeby sprawdzić jak chodzi. Chciałem kupić na g2a ale chyba nic z tego przez ten sprzęt. Zmieniłem sobie edycję na Home Premium i narazie jest ok. Zużycie ramu 50% i skacze a procek po kilka %. Bóg nie chce żebym miał win 7 bo jest kolejny problem. Otwieram sobie kompa i sprawdzam sloty ramu. No spoko 3 wolne. Wyciągam tę kość ramu starą by se obejrzeć. Ok wkładam spowrotem, zakładam ściankę i komputer się włącza i bez końca jest wkur.., piszczenie i to wszystko. Na monitorze nic się nie pokazuje i lipa. TAK SPRAWDZAŁEM CZY DOCISŁEM RAM. Jeszcze zauważyłem że tylko 1 wiatrak z 3 się kręci. Wszystko w pizd.. przez to że ram na chwile wyjąłem!?!!?!?!?!

Opublikowano

Jak go nie umiejętnie złapałeś lub przed dotknięciem ramy nie dotknęłeś czegoś metolowego co jest uziemione np. grzejnik lub coś podobnego to bardzo prawdopodone, że go uszkodziłeś. Co do gry to ja Ci nie pomogę, to forum nie popiera piractwa.

Opublikowano

Patrzyłem czy nic dziwnego na ramie nie ma. I obchodziłem się ostrożnie. Przecież nie mógł się zepsuć od lekkich dotknięć palcem.

Raz piszczy a raz nie i wiatrak od proca się nie kręci czasem.

Opublikowano

Co to ma do tego? Narazie pobrałem pirata żeby sprawdzić jak chodzi. Chciałem kupić na g2a ale chyba nic z tego przez ten sprzęt. Zmieniłem sobie edycję na Home Premium i narazie jest ok. Zużycie ramu 50% i skacze a procek po kilka %. Bóg nie chce żebym miał win 7 bo jest kolejny problem. Otwieram sobie kompa i sprawdzam sloty ramu. No spoko 3 wolne. Wyciągam tę kość ramu starą by se obejrzeć. Ok wkładam spowrotem, zakładam ściankę i komputer się włącza i bez końca jest wkur.., piszczenie i to wszystko. Na monitorze nic się nie pokazuje i lipa. TAK SPRAWDZAŁEM CZY DOCISŁEM RAM. Jeszcze zauważyłem że tylko 1 wiatrak z 3 się kręci. Wszystko w pizd.. przez to że ram na chwile wyjąłem!?!!?!?!?!

Piratom nie pomagamy.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...