Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banalne pytanie dotyczące gry/sklepu

MarylGość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam malutkie pytanie : mianowicie chodzi o to,że mając nowe konto nie mam odblokowanego sklepu . Kiedy zdobywa się dostęp ?

Dzięki z góry.

Nikt nie wie od którego/jak zdobyć dostęp do sklepu ?

Opublikowano

Dobra już wiem - wszystkich zainteresowanych przesyłam tutaj: 

http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-phantoms/pl-pl/community-news/index.aspx?c=tcm:46-210267&ct=tcm:6-231-32

,,

Wszyscy nowi gracze będą w stanie uzyskać 15 poziom na nowych kontach we wszystkich trzech klasach, zanim będą musieli kupić Infinite Pack, aby dalej się rozwijać. Jednakże gracze rozpoczynający będą mieć ograniczenie poziomu na poziomie 15 i nie będą mieć dostępu do sklepu w grze (w tym przyznawania upominków), strony profilowej oraz rankingów. Będą nadal zarabiać i akumulować punkty doświadczenia, AC, GC, a nawet odblokowywać osiągniecia. Po ulepszeniu Gracza rozpoczynającego do Infinite otrzyma on pełen dostęp do tych funkcji. Gracze rozpoczynający, którzy zebrali punkty doświadczenia po uzyskaniu poziomu 15 automatycznie zwiększą swój poziom do odblokowanego poziomu."

Czyli gra bez pakietu Infinite jest bez sensu - coraz bardziej zachłanny staje się UBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...