Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrafi Ktoś zrobić w VB taki program?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie mam takie pytanie bo chce zrobić program w VB i niby to proste ale nie ma żadnych informacji jak to zrobic.

Więc tak chce zrobić program ktory sklada się z 3-5 okienek niby proste tylko ze bede go często edytował każde okno a wiadomo to dość trwa wchodzić pokolei w każde okno i zmieniać każdy jeden form dlatego pomyślalem o takim panelu jakby sterowania czyli klikam na exe pojawia mi sie okienko panelu wpisuje wszystko co trzeba dodaje obrazek do tego panelu i klikam button generuj i on generuje mi plik exe z moim program z 3-5 okienek i posiada wsztstkie informacje z tego panela cos takiego 

2015-08-2_wqqxsra.png

Czyli wpisuje w te pola to co ma być w moim programie klikam save i on mi generuje program z informacjami z tego oto panelu

Opublikowano

użytkownikowi chyba chodzi o generowanie pliku z dannymi a nastęnie wczytywania dannych do programu (taki save).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...