Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupilem konto i co dalej

rydzolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie i prośbę o radę.

Ostatnio kupiłem konto na allegro na serwie pl1 MMO ( nie wiem czy zmieniać firme czy ta jest dobra?),

No i za bardzo nie wiem jak to konto dalej popchnąć do przodu. Teraz coś więcej o samym koncie.

No statków pare jest goliath Citadel Spearhead 31 lf3 31 bo2 20 napędów czyli stara fulka. Do tego 8 irysów no i pet na 1 poziomie.

15 LVL
10 PP
Wrota:
Alfa -  25/34
Beta -  22/48
Gamma - 28/82

Teraz pytanko co mam robić bo za bardzo nie mam planu zbierać palke za bardzo nie wiem jak to ogarnąc może jakiś bot jest darmowy , bić kryśki czy coś innego?

No i przy okazji jakby ktoś grał na tym serwie i miał klan to poproszę o przyjęcia.

A no i jest problem bo ammo wcale nie mam ;(

Prosze o porady

Opublikowano

albo zaladuj urke w pp albo gg zalezy na czym ci bardziej zalezy albo zrob tak ze zaladujesz urke w peta potem lecisz na palke i robisz gg a z urki za wrota rozwijasz PP

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

jest sens ale musisz mieć większą cierpliwość bo z petem się szybciej zbiera a dolatujesz tam przez 4-5 a ja na twoim miejscu bym wykupił pyta do 8 lvl kupił zbieracza surkow 3 i z 2 radarowki i leciał na pall a tam składał zete do full havo a z kluczy otwierał skrzynki w szanse na lf4 i apisa, a za urke kupować cdd chociaż do 24 pp a po PP jakaś formacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...