Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy

Gość Pelé意

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie do końca ten dział. Odinstaluj PriceFountain.

Wykonaj logi FRST - http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-logi/

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

­@Pelé意

Odinstaluj podejrzane programy

Użyj CCleaner'a 

Użyj AdwCleaner'a

Przeglądarka - zrestartuj ustawienia 

Możesz też wypróbować inną przeglądarkę 

Ja zrobiłem tak jak Ci wyżej napisałem + zmieniłem z Google na Opere. Od razu lepiej wszystko działa. Nic teraz nie wyskakuje. Wcześniej to miałem co chwilę jakieś reklamy. Myślałem, że mnie szlak trafi :D

Mam nadzieję, że pomogłem. Powodzenia ;)

Opublikowano

­@Pelé意

Odinstaluj podejrzane programy

Użyj CCleaner'a 

Użyj AdwCleaner'a

Przeglądarka - zrestartuj ustawienia 

Możesz też wypróbować inną przeglądarkę 

Ja zrobiłem tak jak Ci wyżej napisałem + zmieniłem z Google na Opere. Od razu lepiej wszystko działa. Nic teraz nie wyskakuje. Wcześniej to miałem co chwilę jakieś reklamy. Myślałem, że mnie szlak trafi :D

Mam nadzieję, że pomogłem. Powodzenia ;)

Po co zmieniać z lepszej przeglądarki na gorszą, kiedy prawie zawsze adwcleaner wystarczy?

Top:

Zwykły adware, adwcleaner to usunie.

Opublikowano

Po co zmieniać z lepszej przeglądarki na gorszą, kiedy prawie zawsze adwcleaner wystarczy?

Top:

Zwykły adware, adwcleaner to usunie.

Lepszej na gorszą, ta. Opera jest znacznie lepsza biorąc pod uwagę tylko ilość adware na nią. 

Adwcleaner nie zawsze usuwa adware, a jeśli już to zostaje pełno pustych wpisów. 

Opublikowano

Lepszej na gorszą, ta. Opera jest znacznie lepsza biorąc pod uwagę tylko ilość adware na nią. 

Adwcleaner nie zawsze usuwa adware, a jeśli już to zostaje pełno pustych wpisów. 

Jest więcej adware, bo więcej osób z niej korzysta, bo jest lepsza. Zawsze można zrobić format i na przyszłość unikanie "standardowych instalacji".

Opublikowano

Ps. jeśli już temat o reklamach mam pytanko...

Jakie rozszerzenie do blokowania reklam najlepsze klasyczny adblock a może uBlock podobno mniejsze zużycie procesora może jeszcze coś innego ? co polecacie zależy mi na szybkości i by nie zamulało przeglądarka opera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...