Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie decki bez BRM i 3 ostatnich skrzydeł Naxxa?

GunZ1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, może tutaj ktoś mi pomoże ^_^. Niestety aż taki oszczędny nie jestem, żeby nie rozpi***ić golda na pakiety albo arene zamiast zbierać do 4 skrzydła Naxxa i w końcu mieć większe walju z FaceWpierdolu :/. 

Potrzebuję propozycji solidnych decków do rankedów żeby ino zrobić 5 range.

Najbardziej zależy mi na aggro deckach do (Aggro bo k***a nie mam czoła zombiego kappa)

Paladyn

Łotr

Murzynoksiężnik

Mag

Do reszty to raczej nie ma sensu, bo jako typowa cebula w HS'ie spyliłem większość kart w pi**u żeby sobie scraftować pare legend typu Leeeeeeroy Wpierdooool kappa i Antonidasa, no chyba, że jakieś nie drogie decki które potrzebują mało epicków/ nie potrzebują klasowych legend ;>.

Do tego mam jakieś 1,4k pyłu, bo ostatnio prze**bałem 400 na quartmastera do eboladina, zagrałem grę i stwierdziłem, że musi być słaby jak nie wygrywam od 1 gry od razu z Control Warriorem <kappa>.

Póki co używam:

MechMage za jakieś 5k pyłu

MechMage na FelReaverach, ale to ch**ia jak ch**j i chyba zaczynam żałować 800 pyłu które przewaliłem na to pare tygodni temu.

OilRogue'a wersja Cebula bez Blut Mejdża Talnosa

Eboladin z quartmasterem

AgroPally z dupy

MurzynoLock tzn Murzyn na murlokach

FaceBieda na murlokach bez mad scientistow i kłik szota.

Nie dawać mi linka do hearthpwn'a i pisać, żebym tam szukał, bo już tam byłem ze 100 razy i dalej nie wiem do których decków się podessać. Za pomoc oferuje wielkie, ogromne, brzydko pachnące

Polubienie posta kappa

. Pozdrawiam.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Zrób sobie jakiegoś taniego zoolocka i wbijaj legende.

BiedaLock powiadasz, no chyba będę musiał się nad tym zastanowić, dzięki za sugestie.

A reszcie która przeglądała ten temat i nie chciała pomóc to już wiecie co, lamusy.

Opublikowano

Chyba najłatwiej tak jak wyżej będzie Ci zrobić zoolocka albo jakiegoś facehunter'a. Wbrew pozorom tymi deckami można wysoko zajść. 

http://www.hearthpwn.com/decks/136213-gvg-face-hunter-season-9-legend-24-na

http://www.hearthpwn.com/decks/267487-budget-zoolock-aggro-legend-grinder-guide 

Dwa decki, których ja używałam dużo czasu, jednak bardziej polecam tego facehuntera. 

Chociaż przemyśl czy Ci się opłaca obecnie, bo nowe karty, które weszły wydają się opeczne. Może lepiej nazbierać na nie i próbować zrobić z nich decka pod tego maga z inspiracją. Nie wiem jeszcze jak dokładnie on wygląda, ale pewnie będzie kosztował z 2-4k pyłu. :P 

Opublikowano

Chyba najłatwiej tak jak wyżej będzie Ci zrobić zoolocka albo jakiegoś facehunter'a. Wbrew pozorom tymi deckami można wysoko zajść. 

http://www.hearthpwn.com/decks/136213-gvg-face-hunter-season-9-legend-24-na

http://www.hearthpwn.com/decks/267487-budget-zoolock-aggro-legend-grinder-guide 

Dwa decki, których ja używałam dużo czasu, jednak bardziej polecam tego facehuntera. 

Chociaż przemyśl czy Ci się opłaca obecnie, bo nowe karty, które weszły wydają się opeczne. Może lepiej nazbierać na nie i próbować zrobić z nich decka pod tego maga z inspiracją. Nie wiem jeszcze jak dokładnie on wygląda, ale pewnie będzie kosztował z 2-4k pyłu. :P

FaceWpierdolu nie mogę, nie mam scientistow, więc value ch.. i trace na tempie trochę, mimo, że zagrałem w ciągu 2 dni 100 gier i z 60 było wygranych ;3.

www.hearthpwn.com/decks/267487-budget-zoolock-aggro-legend-grinder-guide

Tego używałem kiedyś, i chyba zacznę spowrotem, jest dość solidny w sumie, nie mogłem go znaleźć, dzięki.

Przynajmniej kolejna osoba która próbuje pomóc..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

FaceWpierdolu nie mogę, nie mam scientistow, więc value ch.. i trace na tempie trochę, mimo, że zagrałem w ciągu 2 dni 100 gier i z 60 było wygranych ;3.

www.hearthpwn.com/decks/267487-budget-zoolock-aggro-legend-grinder-guide

Tego używałem kiedyś, i chyba zacznę spowrotem, jest dość solidny w sumie, nie mogłem go znaleźć, dzięki.

Przynajmniej kolejna osoba która próbuje pomóc..

kolego zrob sobie control warriora z mojego tematu 13.3k dustu totally worth 2-22

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...