Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limit gier turniejowych dla unrankeda

CusT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szybkie pytanie. Został zniesiony limit gier turniejowych dla unrankeda czy u mnie jest jakiś błąd? Kiedyś były 2 wygrane, teraz nie ma limitu.

Opublikowano

Grałem tydzień temu to miałęm ograniczenie do 3 levelu + 2 wygrane na 23 godziny 

3 level to wiem, już go wbiłem. Dziwna sprawa z tymi wygranymi, 2 mecze wygrałem, potem zagrałem chyba 3 i żadnej informacji o blokadzie.

Opublikowano

3 level to wiem, już go wbiłem. Dziwna sprawa z tymi wygranymi, 2 mecze wygrałem, potem zagrałem chyba 3 i żadnej informacji o blokadzie.

Masz 2 winy na 23h

Nie da rady więcej, więc możliwe, że remis miałeś.

­

Opublikowano

Masz 2 winy na 23h

Nie da rady więcej, więc możliwe, że remis miałeś.

­

No to ja już nie wiem co się dzieje. ;_;

1i3GBVp.png

Jak widać wszystkie mecze były grane dzisiaj:

Z2d4pMn.png

Czerwonym kolorem zaznaczone są wygrane.

Opublikowano

W sumie nie wiem, dwa mecze wygrałeś, to powinna być już blokada, coś nie halo

Ostatnio miałem problem z wyszukiwaniem serwerów do gry (jakiś problem z połączeniem do serwerów gier, coś takiego), sprawdziłem spójność plików gry, wyszukało 7 błędnych, ponownie je zainstalowało. Może to jakiś błąd, w każdym razie na moją korzyść. :P

Jakby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje czego to może być wina to piszcie.

Opublikowano

Prawdopodobnie przez remis

Kiedyś też tak miałem, że wygrałem 2 będąc unrankedem i nie dostałem bana, po czym zagrałem 3 i wtedy dostałem blokade. Wcześniej miałem remis. 

Opublikowano

Po wygraniu kolejnych dwóch meczy blokada się pojawiła, 21h. Nie wiem czym to było spowodowane, w każdym razie temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...