Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z mob_drop_item drop niechcianych itemów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc miałem problem na game 34 Terenzo z dropem przywołuje 534 best specjaliste i lecą mi  muszle zwoje bodzia itp mimo że ich w dropie nie ma ani muszli wgl również.

Co więcej wypakowałem na nowo czystą maszyne Terenzo i z tego samego moba dropią koziki +2 mimo że ich nie ma w dropie.

Pomyślałem że to problem terenzo kilka dni temu odpaliłem src na podstawce terenzo i jest to samo nie ma w dropie Tych kozików +2 a mimo to dropią jakieś pomysły?

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Drop ustawia się jeszcze w common_drop_item tylko nie z poszczególnego potwora ale ze wszystkich i może akurat Tobie te buty wyleciały z besta.

Opublikowano

Problem z Tym, że w common nie masz nawet np tej muszli dodatkowo obszukałem wszystkie pliki w poland i nie ma czegoś od tym ID muszli.

Dodatkowo chciałem dodać, że w mob_drop_item dodałem nowe przedmioty aby dropiły a wgl nie lecą ;/ Tylko właśnie to czego nie ma przypisanego.

Moje mob_drop_item jak ktoś ma server niech powie czy z best specjalisty dropi mu coś czego nie ma przy jego id, jeśli nie odpali game usuncie wpisy w mob bo tak kilka jest nowych z mojego serva.

DZIĘKUJE

https://mega.nz/#!edIGBTJI!8ovv87o4UMEplTU-1k7RHYM5HE6ZF3MgF7e3WcLNeI4

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...