Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak polowy monitora firmy NOC/AOC

HeroGraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zalaczniku zdjecie, dobiera sie czesto z tla monitora a czasami randomowo.

Wymiana monitora nie wchodzi w gre, nie mam pieniedzy na to, da sie to jakos naprawic?

post-674474-0-26626000-1440180671_thumb.jpg

Opublikowano

Kupując tylko nowy albo przeznaczając ze 50 zł może mniej jak ktoś znajomy na naprawę dość prostą i szybką do wykonania

;) 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@Ktosiu a da sie samemu naprawic? mam 10/20 zl w portfelu tylko ;p a monitor bedzie trzeba oddac za 2 lata chyba bo to jest od gminy, takie dzialania miala, ogolnie byla gwarancja itp itd a jak sie skonczyla gmina miala z wlasnego portfela naprawiac, ale skoro wojtowa nowa to ma to w du**e, ogolnie naprawiac za kase sie nie oplaca nawet. Da sie jakos samemu naprawic ? jesli tak to jak?

Opublikowano

Ja bym naprawił jak bym go miał u siebie, ty raczej nie. Trzeba widzieć co jest w środku i gdzie szukać uszkodzenia czyli napisanie czy nawet naprawa przez jakiś komunikator jest bezsensowną strata 2-3 h dla mnie 

Opublikowano

Gumki przy stykach matrycy z płytką główną matrycy albo nawalony układ multipleksera, głownie uszkodzona dioda albo kondensator z powodu wilgoci. Wystarczy wymienić uszkodzoną część, niby proste ale do sprawdzenia jest 20-30 części montowanych SMD i trzeba wiedzieć które.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...