Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgubiony telefon i blokada go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak można zablokować telefon łącząc się z Menadżerem Urządzeń Android bez wymaganego potwierdzenia przez telefon ?

Bo pewna osoba zgubiła telefon i chcę pomóc jej zablokować telefon.

Opublikowano

Według mnie powinieneś iść do operatora, tam na pewno zablokują Ci ten telefon.

Jeżeli nie miałeś zainstalowanych aplikacji które umożliwiają zablokowanie telefonu, to wątpię, żeby była inna możliwość.

Opublikowano

A miałeś zainstalowany menadżer urządzeń Android?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wszystko zależy jak miał ustawione opcje odpowiedzialne za zarządzanie kontem z google i bezpieczeństwem, jeśli nie działa przez stronę i nie ma możliwości poszukać telefonu to nie zrobi nic. 

Wystarczy zmienić hasło do konta google

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czytałem w internecie i możliwe, że pójdzie na policje w co wątpie, ale zablokować telefon nie będzie trudno i znaleźć też w sumie nie, bo karte SIM zmieniali wczoraj, a zmiana karty odrazu trafia do bazy danych.

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Czytałem w internecie i możliwe, że pójdzie na policje w co wątpie, ale zablokować telefon nie będzie trudno i znaleźć też w sumie nie, bo karte SIM zmieniali wczoraj, a zmiana karty odrazu trafia do bazy danych.

Dzięki za pomoc.

Zgubiłem S4, jakieś pół roku temu i do tej pory nic.

Zlewa totalna, na psy nie licz.

­

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...