Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo oglądacie na YouTube ? :)

Herexo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, macie może swoich ulubionych YouTuberów? :)

Ja mam ich bardzo dużo !

UnBoxAll, Gimper, Rojo, Mandzio, Z Dupy, Niekryty Krytyk, WIŚNIA, izak, Poszukiwacz, Magia Y 

i wiele, wiele więcej ! 

A wy? Kogo oglądacie?

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Raczej nikogo, okazjonalnie jakieś fragmovie z CSa, ewentualnie jakieś poradniki czy coś czasem. Ale tak to nie lubię oglądać jak ktoś gra. Kiedyś jeszcze Bunga oglądałem jak coś zmontował z DayZ np., ale przestałem, bo nagrywa teraz inne gry i zaczął Streamować. A nie widzę sensu patrzenia jak ktoś gra w grę singleplayer. Sam sobie mogę zagrać. Ewentualnie prosów na twitchu oglądam czy jakies zawody, bo jest to przyjemne i można się czegos nauczyć. No i czasem patrzę na jakieś recenzje gier jak się zastanawiam nad zakupem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Głównie wideoprezentacje, oprócz tego IsAmU, Nitro, Brutal i Gimper (raz na miesiąc).

Opublikowano

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Innego niż wymieniłem contentu nie ma na yt. A przepraszam jest taki jeden. The Beeczka. Gonciarza akurat oglądam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Innego niż wymieniłem contentu nie ma na yt. A przepraszam jest taki jeden. The Beeczka. Gonciarza akurat oglądam.

muzyka vlogi sport esport parodie prezentacje poradniki/kursy czy jakieś c*****e kompilacje "content" nie ogranicza się do gier video

Opublikowano

to jeszcze ktos oglada tych frajerow bez zycia co gadaja wieksze glupoty niz maja w glowie?

zero szacunku dla nich jedyne propsy to za robienie hajsu na gimbach w polsce kraju gowna i gowna

pozdrawiam mam wieksze ambicje niz pozadanie atencji wsrod wojownikow swiata w grzywkach i rurkach

ja rozumiem zeby oni robili cos pozytecznego przyklad: strazak,ratownik medyczny

a nie siedza jebane andruty i graja w gry bo w normalnej pracy byliby gnebieni jak zyd pradem

to nie bol dupy tylko z boku wyglada to kurewsko zalosnie

JAK WYZEJ P****Y LICZY SIE HAJS I PAMIETAJCIE ZE LUDZIE Z YT MAJA W WAS WBITEGO KUTASA PO SAME JAJA

AZ DIGIDONGI WAS BIJA PO NOSIE A WY JESTESCIE BEZBRONNI JAK NATALIA PARTYKA PRZY PROBIE UZYCIA MIECZA DWURECZNEGO ELO

Opublikowano

Ostatnio trochę rzadko 

m.in.

Krzysztof Gonciarz

Rock

Rojo

Buki

Spychu91

pellekofficial

AbstrachujeTV

Z dupy

Turpat

SoftAnnaPL

........

­

Opublikowano

to jeszcze ktos oglada tych frajerow bez zycia co gadaja wieksze glupoty niz maja w glowie?

zero szacunku dla nich jedyne propsy to za robienie hajsu na gimbach w polsce kraju gowna i gowna

pozdrawiam mam wieksze ambicje niz pozadanie atencji wsrod wojownikow swiata w grzywkach i rurkach

ja rozumiem zeby oni robili cos pozytecznego przyklad: strazak,ratownik medyczny

a nie siedza jebane andruty i graja w gry bo w normalnej pracy byliby gnebieni jak zyd pradem

JAK WYZEJ P****Y LICZY SIE HAJS I PAMIETAJCIE ZE LUDZIE Z YT MAJA W WAS WBITEGO KUTASA PO SAME JAJA

AZ DIGIDONGI WAS BIJA PO NOSIE A WY JESTESCIE BEZBRONNI JAK NATALIA PARTYKA PRZY PROBIE UZYCIA MIECZA DWURECZNEGO ELO

Potwierdzam z boku to wygląda jak cyrk tylko że klauny są na widowni

Opublikowano

Marco Kubiś, Mirosław Zelent, Autumn Asphodel, Buzzfeed Violet B)

"I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another space."

Opublikowano

Te andruty grajce w gry zarabiaja w 1 miesiac tyle co ty przez caly rok :D ale z tym ze maja wyje*bane w widzow to sie zgodze xDD.

KlocuchRecenzje

Krzysztof szufla pod nazwa kanalu GAMEBIT FREETOPLA

Klinie bólu dupy :D

Bronzowe mysli 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...