Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Source mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuje drugiego source, innego kodu niż tego co jest na mpcforum najlepiej serverfiles, source game,db,binka i klienta.

Bo na forum jest zbugowany source binki i nie da się zrobić wielu rzeczy :)

Pozdrawiam lajki.

Ludzie to mają pomysły:

51570118:

Witam serdecznie. 17:04 Słyszałem, że poszukuje Pan source pod serwer metin2?

Ja:

Czesc, tak. 17:04

Archer:

Posiadam na sprzedaż odbugowany w pełni source netmetina, sklepy offline oraz pliki serwerowe pod medium/hard 17:05 bardzo, bardzo tanio, ponieważ mi jest kasa potrzebna.

Ja:

Nie dziękuje usmiech.gif 17:05

Archer:

Na pewno? 17:05 za 50 zł all.

Ja:

Nawet 1zł nie dam. 17:05

Archer:

okey. 17:05 Czyli się nie dogadamy? usmiech.gif 17:08 Taki sourcik 900 zł wart.

Ja:

Niestety, jak mowie nawet 1zł nie wydam na metina usmiech.gif

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Odbugowanego za darmo nikt ci nie da. Z pustego pełnego nie naleje. Fixy masz w temacie od @NoName#2 więc polecam popracować troszkę ;)

Source - otwarty kod, nie wiem czego nie da się tu nie zrobić, chyba że się nie umie to inna bajka.

Opublikowano

Wszystkie fixy wgrywalem nie da sie usunac max yang.. Jedybie do 4kkk, wiecej nie dziala..

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Wszystkie fixy wgrywalem nie da sie usunac max yang.. Jedybie do 4kkk, wiecej nie dziala..

No właśnie, nie umiesz czegoś zrobić, następnie piszesz

"Bo na forum jest zbugowany source binki i nie da się zrobić wielu rzeczy"

I już jest gotowa plotka, że dałem link do złego kodu.

Jak nie masz pojęcia to nie pisz bzdur.

Opublikowano

No niestety, próbowałem ja i inny kolega z innego kraju dość znany wszystko niby dobrze lecz nie działa.

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

No niestety, próbowałem ja i inny kolega z innego kraju dość znany wszystko niby dobrze lecz nie działa.

masz kod metina wszystko tam zrobisz idz lepiej do szkoły...

­

sygna.png

Opublikowano

Cześć, poszukuje drugiego source, innego kodu niż tego co jest na mpcforum najlepiej serverfiles, source game,db,binka i klienta.

Bo na forum jest zbugowany source binki i nie da się zrobić wielu rzeczy :)

Pozdrawiam lajki.

Hahaha, czego się nie da zrobić w source ? Jakiego innego kodu ? Wszystko da się zrobić bo na tym polega source czyli otwarty kod.

palnij ty się w łep i idź do szkoły jak nie masz pojęcia... do jakiego 4kk ? to zależy od typu danych ...

Opublikowano

Niestety cię rozczaruję.

za pomocą tego kodu możesz całkowicie zmienić metina w zupełnie inną grę i absolutnie nie podobną do metina.

Co do innego kodu to nie znajdziesz, jeśli ten jest oryginalny zajebany ymirowi z dysku, to jedyne możesz znaleźć podróbki. (gotowce) przerobione itp.

A jeśli się nie znasz to pytaj o to.. Wiedza polega na tym że trzeba ją roznosić więc jeśli ktoś wie, powinien ci pomóc drugi wie co innego, też się podzielić może. Więc..

Co do"rozmowy" powyżej, chętnie bym zobaczył co i kto chce sprzedać ten kod, oraz co w tym kodzie jest wgrane..

Opublikowano

Widocznie źle próbujesz, w dodatku można to w łatwy sposób przenieść z innych src które są dostępne w dziale pliki serwerowe..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...