Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mordekaiser

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się go kupować? Mam na koncie 400 rp a jest w promocji i się tak zastanawiam, jestem świeżym graczem i nie wiem czy bym potrafił go ogarnąć :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Prosty...skuteczny i po tym rework'u jest strasznie silny... ma duże obrażenia z q praktycznie zabijasz będąc przy tym strasznie tanki 4k hp.., pamiętaj że grasz pod off tank'a dokładnie bruiser'a z trinity, jeśli nie kupiłeś, a możesz.. kupuj do póki zmian nie dostanie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Mordekaider jest na topa i mida, ale po co go chcesz kupywać za rp? Wygraj troche walk i kup za pz. Ma duże dmg z q i dla tego możesz śmiało go kupić. :)

Opublikowano

Mordekaider jest na topa i mida, ale po co go chcesz kupywać za rp? Wygraj troche walk i kup za pz. Ma duże dmg z q i dla tego możesz śmiało go kupić. :)

No bo mam 400rp :D Nie wiem skąd, każdy dostaje może na początek? nie mam pojęcia ;d a pz zbieram na jakiegoś tanka za 6300 ;d

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...