Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skacze ping

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo inteligentny temat, na prawdę. Wiele się dowiedziałem, tylko zastanawiam się, jakby Ci pomóc. Co za ludzie ...

Ściągasz coś grając w Lola? Jeśli nikt oprócz Ciebie nie korzysta z routera, to wszystko musi być w normie. Jeśli sytuacja trwa od kilku dni, to skontaktuj się z dostawcą. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bardzo inteligentny temat, na prawdę. Wiele się dowiedziałem, tylko zastanawiam się, jakby Ci pomóc. Co za ludzie ...

Ściągasz coś grając w Lola? Jeśli nikt oprócz Ciebie nie korzysta z routera, to wszystko musi być w normie. Jeśli sytuacja trwa od kilku dni, to skontaktuj się z dostawcą. 

zamknij morde, bo jak nie rozumiesz tak prostego tematu to znaczy ze cos jest nie tak z Tobą. Przekaz jest prosty łatwy jak Twoja matka, po prostu mu ping skacze, a to ze zalozyl ten temat w dziale league of legends oznacza ze chodzi o gre league of legends. Czyli innymi slowy SKACZE MI PING W GRZE LEAGUE OF LEGENDS.

rozumiesz kurwiu?

zapomnialem dodac, ze moze uzyj programu wtfast, mi to pomogło bo tez okropnie mi skakal

Opublikowano

@Up

Kultury :)

Reporcik polecial.

Chodzilo mu o to, ze nie opisal dokladnie problemu.

Napisal dokladnie to samo co w temacie, a to utrudnia nam pomoc...

@Topic

Zadzwon do dostawcy jezeli ten problem trwa kilka dni.

Upewnij sie tez czy nikt nie korzysta z internetu jak grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...