Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] KCHC

Marosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładna prezentacjia, to co mnie zachęciło do wejścia to drop z rud :) serwer wygląda na dopracowany na pewno wbiję :)

Dziękuje, informacje dotyczące startu już wkrótce, zapraszam do komentowania!

Opublikowano

No ten serwer myślę że jest porządnie przygotowany, szkoda że nie mam premki bo chętnie zagrałbym na tym serwerze.

PS. Ja tam za wejście mogę zapłacić do 10 zł (sms)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

W końcu jakiś hardcore jak za starych czasów <3 Only premium, drop z rud.. Miód malina! Zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że tego nie spieprzycie...

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Prezentacja ładna i estetyczna. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Widzę, że porządnie się staracie i serwer może być całkiem niezły. Z chęcią wejdę i przekonam się, co udało się Wam zrobić.

images.jpg

Opublikowano

Prezentacja jak na serwery Minecraft wygląda obiecująco. Bardzo odważne posunięcie, aby stworzyć serwer tylko dla graczy premium. Szczerze życzę powodzenia. ;)

Opublikowano

Serwer nie zachwyca, hardcore jakich bylo wielu.

Niektore tez bynajmniej Krzemy byl onlypremium, kazdy deklarowal sie ze bedzie grac, a na starcie nie bylo nikogo.

Radze zainwestowac w youtuberow to moze te 30 osob osiagniecie.

Tak na marginesie, piszecie ze macie wejsciowki za 10 zl. Nikt Wam nie zainwestuje w serwer, ktory jest niepewny i w kazdej chwili moze upasc.

Opublikowano

Serwer nie zachwyca, hardcore jakich bylo wielu.

Niektore tez bynajmniej Krzemy byl onlypremium, kazdy deklarowal sie ze bedzie grac, a na starcie nie bylo nikogo.

Radze zainwestowac w youtuberow to moze te 30 osob osiagniecie.

Tak na marginesie, piszecie ze macie wejsciowki za 10 zl. Nikt Wam nie zainwestuje w serwer, ktory jest niepewny i w kazdej chwili moze upasc.

Dzięki za opinię i krytykę zniesiemy, czy to prawda czy nie zobaczmy, serwer cały czas jest przygotowywany i mamy nadzięję że wypali :).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...