Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skazany przez nadzór - lekko szkodliwy

RaiZeN_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie nowe konto i zwyczajnie zagrałem sobie 2 mecze - obydwa wygrane. Jakieś 30 minut po ostatnim meczu włączam cs'a a tam wielka czerwona tabelka "Skazany przez nadzór - lekko szkodliwy", no nie powiem, trochę się zdziwiłem. To jest niby za griefing, pomimo że nie griefowałem, miałem "specyficzny" styl gry na inferno - w ct, cały czas wskakiwałem na ninję na b, ale jeśli było wejście na a od razu rootowałem (?) na a i było dobrze, zdobywałem fragi czy rozbrajałem bombę.
Jest jakieś odwołanie od tego?

Screen:

ajAQYsD.jpg

img.jpg

Opublikowano

Valve nawet nie sprawdza demek, 100 gości zaznaczy griefing i dostajesz bana, myslisz ze valve ma czas na sprawdzanie kazdego demka xD?

To jest ban za griefing prawdopodobnie. ScreaM, pro player który grał na smurf koncie dostał bana overwatch chociaż nic nie miał xD Logika systemu overwatch i valve :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Kupiłes konto od kogoś, czy nówka? Jeśli od kogoś, to on mógł griefować.

btw. do griefingu zalicza się m.in strzelanie po swoich, rzucanie granatów swoim na ryj, nadużywanie czatu i/lub czatu głosowego. Na pewno nic z tego nie robiłeś? :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ban na miesiąc jest za griefing. Niektórzy reportują za griefing za nic. np. kogoś postrzeliłem (10hp) oczywiście niechcący, to ten mi taką burzę zrobił, że hej.

Co do pisania do Valve nic ci to nie da. Odwołania nie ma.

Opublikowano

Kupiłes konto od kogoś, czy nówka? Jeśli od kogoś, to on mógł griefować.

btw. do griefingu zalicza się m.in strzelanie po swoich, rzucanie granatów swoim na ryj, nadużywanie czatu i/lub czatu głosowego. Na pewno nic z tego nie robiłeś? :D

Konto nówka, tylko moje 2 mecze, możliwe że raz zabiłem swojego - ale był to przypadek i było to widać, ponieważ było 3 przeciwników przede mną i jeden z teamu, i jednym sprayem jakoś wszystkich czterech zabiłem. :D

img.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...