Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na serwerze nie działają mody pukawka.pl FTB

Elldunaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie Pokusiłam się o napisanie tutaj, ponieważ już od ponad miesiąca staram się uporać ze zmodowanym serwerem. Marzy mi się pogranie na serwerze z modami ze znajomymi tak jak to miało miejsce rok temu również na tej samej stronie ( pukawka.pl ) i tym samym pliczku wyjściowym, czyli launcher FTB. Rok temu mieliśmy wykupiony dokładnie ten sam serwer na pukawka, ale wgraną inną paczkę z FTB i dogranych parę modów, w tym roku problemem jest to, że tak jak paczka działa bez zarzutów na singlu, tak na multi serwer w ogóle nie czyta modów. Próbowałam odzwierciedlić stary serwer i próbować na innych paczkach ale nic nie zaskakuje. Pojawia się mapka i jakieś małe mody usprawniające rozgrywkę, ale takie mody jak biomes o plenty, natura, twilight, mo'creatures po prostu się nie pojawiają. Chciałabym jakiś pomysł na to, gdzie mogłam popełnić błąd, wersje mc napewno się zgadzają, a w serwer.properties level type jest zmieniony na BIOMESOP. Paczka Monster na 1.6.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...