Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Dźwiękowa - sterowniki

niki323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam karte dźwiękową sound blaster ale nieznam dalszej nazwy i niemoge znalezc sterownikow na w8, wczesniej uzywalem na xp i zapomnialem przed formatem spisac nazwe... czy sa jakies uniwersalne sterowniki???

P.S: w menadżerze urządzeń pisze mi ze mam zainstalowane sterowniki do NVIDIA HD AUDIO wiec prosilbym o szybką pomoc ponieważ niemoge pracować bez głosu :(( 

Opublikowano

Nie ten dział. Podaj identyfikator wystąpienia urządzenia z menadżera urządzeń(właściwości, zakładka szczegóły).

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

moj blad niema tych sterownikow w karcie dzwiekowej tylko w dzwiek kontrolery audio itp... i nie widze karty dzwiekowej :(( mam program cpu-z i czytalem ze za jego pomoca cos mozna ale nie umiem tam nic :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...