Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS - Kolorowy nick?

Yrokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, natknąłem się na coś takiego grając w csa na oficjalnym serwerze valve:

po5rlv.jpg

Ktoś ma jakieś propozycje co do tego, jak rusek to zrobił? :)

graphic.png

Opublikowano

Sprawdzałem jego kilku kolegów i też mieli różne kolory.. jeden miał niebieski, inny zielony i połowa z nich nawet operacji nie ma  :rolleyes:

W cs jestem trochę zacofany, jeżeli chodzi o operację, bo ich nie kupuję.. Ktoś wyjaśni mi skąd te kolorowe nazwy?

graphic.png

Opublikowano

Pewnie wbiłeś na serwer na którym ktoś robił misje. Izak jak robił misje żeby zabić jakiegoś tam typa to ten typ też miał nick na czerwono.

Opublikowano

Sprawdzałem jego kilku kolegów i też mieli różne kolory.. jeden miał niebieski, inny zielony i połowa z nich nawet operacji nie ma  :rolleyes:

W cs jestem trochę zacofany, jeżeli chodzi o operację, bo ich nie kupuję.. Ktoś wyjaśni mi skąd te kolorowe nazwy?

Żeby mieć takie coś obok nicku, to musisz wbić na mapę operacji na której jest misja w której trzeba zabić np. Siergieja 

893961446222509646083.png

Opublikowano

Kolorowy nick może mieć Tylko Cel Zamachu. Podczas Operacji są taki misje, dokładnie 4 takie misje w rolach głównych:

Siergiej 'Militia TT

Turner 'Agency TT

Jackson 'Log AT

Chapel 'Season AT

A mają czerwony nick tylko po to aby byli bardziej rozpoznawalni.

Takie cele zamachu pokazują się tylko dopóki ktoś nie zrobi tej misji* (czyt. Musi ją mieć aktywną, i cel zamachu będzie się pojawiać na tyle długo na ile ktoś nie zrobi tej misji).

Każdy z drużyn może zostać Celem Zamachu dopóki nie cel nie zginie.

Opublikowano

Jego znajomi mogli mieć kolorowy nick, ale tylko na steamie ;) To od jakiegoś tam poziomu się odblokowuje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...