Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi lagi i jeszcze raz lagi..

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce się zapytać, jak można to naprawić? Internet mam 5mbs-10mbs i spokojnie powinno być z 50-100 pingu, jednak w czasie każdej gry mam 80 pingu przez 10% procent gry, reszta to 200-300 a nawet skacze sobie do 2000 tysięcy, widze jak przeciwnik mnie bije to ja uciekam ale nie moge, klikam a postać stoi i daje się zabić... To nie są lagi od kompa mam stałe 144fps, ktoś wie o co chodzi? Podczas gry moge spokojnie wbić na speedtesta i wychodzi 7mbs, mam tak od ostatnich kilku dni. Internet od neti

Opublikowano

Masz tak, tylko w lol'u? może gubisz pakiety?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Zmień dostawce bo Netia to gowno ma stare łączą internetowe i ping skacze jak pojebane na internecie bezprzewodowy z połowa zasięgu mam lepszy ping niż na ty gównie z neti na neti mam od 90-150 ping net 20MB a na mobilnym 60-70 ping połowa zasięgu 3g

Opublikowano

@BeNeko Tylko w lolu, wyjaśnisz mi gubienie pakietów? Jak dla mnie sytułacja jest kuriozalna...

Nigdy nie posiadałem dostawcy jakim jest netia, bardzo dziwne mój kolega miał wgl coś innego miał problem z dns'ami , ogółem nie jestem obeznany w gubienie pakietów w lol'u ale to w 99% wina dostawcy, tak jak kolega wyżej najpierw spróbuj vpn'em jakimś, a potem może pokombinujemy coś

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

też posiadam internet z netii i od ostatniego patcha na wescie ping jest stały około 90 co skutecznie utrudnia gre. Co ciekawe na eascie nie ma takiego problemu i na lajcie po 55ms. Może to wina riotu? Programem wtfast jestem w stanie zmniejszyc ping do 70 ale to i tak przeszkada gdy jestem przyzwyczajony do 40-50.

Opublikowano

Zmień dostawce bo Netia to gowno ma stare łączą internetowe i ping skacze jak pojebane na internecie bezprzewodowy z połowa zasięgu mam lepszy ping niż na ty gównie z neti na neti mam od 90-150 ping net 20MB a na mobilnym 60-70 ping połowa zasięgu 3g

Ja mam 2 mb z Netii i jakoś 30-50 pingu na Csie to samo i jest luźno także nie zwalaj na nich :)

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...