Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynka cobblestone

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrzynki dropią podczas ESL Cologne 2015 (w sumie to już dropią) kiedy oglądasz jeden z meczy na cobblestonie.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Zawsze pod koniec meczu można dropnąć Dragon Lora grając na mapie de_cobblestone, ale szansa jest mała. Można też spróbować wydropic skrzynkę na esl one souvenira oglądając mecze na tej mapie, jednak szansa, że wydropisz taką skrzynkę jest niewielka, a szansa na to, że będzie w niej Dragon Lore jeszcze mniejsza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zawsze pod koniec meczu można dropnąć Dragon Lora grając na mapie de_cobblestone, ale szansa jest mała. Można też spróbować wydropic skrzynkę na esl one souvenira oglądając mecze na tej mapie, jednak szansa, że wydropisz taką skrzynkę jest niewielka, a szansa na to, że będzie w niej Dragon Lore jeszcze mniejsza.

szansa jest maksymalnie mała wręcz taka, że prawie jej nie widać - rzadko komu zdarza się dropnąć, bo wiadomo - drogi skin, topowy skin

­

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TO NA JAKIEJ MAPIE GRASZ NIE MA WPŁYWU NA TWÓJ DROP. Jeśli masz operacje to co tydzień masz minimalną szansę na drop Lora po wbiciu levela. Ewentualnie souveniry :) 

he?

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TO NA JAKIEJ MAPIE GRASZ NIE MA WPŁYWU NA TWÓJ DROP. Jeśli masz operacje to co tydzień masz minimalną szansę na drop Lora po wbiciu levela. Ewentualnie souveniry :)

Lol, jaki lvl, jakie opreacje. Ja tu mówię o zwyczajnym dropie z mapy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wiesz że nie ma od dłuższego czasu dropu po meczach tym bardziej z konkretnej mapy na której grasz? xD

Lol, jaki lvl, jakie opreacje. Ja tu mówię o zwyczajnym dropie z mapy.

/Down.

'Nie wiem a się wypowiem' ;-;

he?

Opublikowano

Wiesz że nie ma od dłuższego czasu dropu po meczach tym bardziej z konkretnej mapy na której grasz? xD

What? Ogólnie to ostatnio mam zepsuty PC, a wczesniej jakoś się tym nie przejmowałem, ale myślałem, że zdarza się jeszcze dropnąć coś z mapy.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...