Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mini global serwer 2 in 1

sumenato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko chodzi mi na mysli czy by wypaliło cos takiego jak np 2 serwy w 1 jak s1 s2 jak nasz global np­ 

by były dwa rodzaje serwerow ludzie piszą, ze by zagrali na starym metku to by byłp np s1 typowy hardzik bez zadnych dodatkow i s2 all by było to co na s2 tylko szybki exp by był czyli Easy, max lvl na s1 99 na s2 120, sety takie jak na globalu do 2010 roku jedynie drop by sie zmienilo na jakies proste ulepki. No i by nie było, ze nic nowego to by sie dodało jakies mapki po av2 tak gdzies by sie expiło od 80 lvl, dodanie ok 2 dungow. Czy to by był dobry plan takiego serwera 2 w jednym s1 Hard i s2 Easy

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

stawianie 2 serwerów na raz to zbyt duże koszta

od siebie dodam że lepiej będzie stworzenie serwera medium/easy global 2k10 max 99 tak żeby był jakieś 10x łatwiejszy, a exp max lva zajmował max 2 dni

nie wiem dlaczego nikt nie chce zrobić takiego serwera xD

przecież z samego mpcforum wbije 100 osób+

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

t­akie serwery wychodziły cały czas, ale jak to zawsze dzisiejsza młodzież głupoty mowi, ze chcą starego mt2, a co do startu to ...,,zadnych nowosci, nie polecam, nie wbije''

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Tak to jest , nie dogodzisz wszystkim naraz . Próbuj , może coś z tego wyjdzie . No ja życzę powodzenia jeśli już się podejmiesz :) 

7plz01.jpg

Opublikowano

stawianie 2 serwerów na raz to zbyt duże koszta

od siebie dodam że lepiej będzie stworzenie serwera medium/easy global 2k10 max 99 tak żeby był jakieś 10x łatwiejszy, a exp max lva zajmował max 2 dni

nie wiem dlaczego nikt nie chce zrobić takiego serwera xD

przecież z samego mpcforum wbije 100 osób+

ja właśnie na taki serwer czekam ;) wbicie 99/105lvla w max dwa dni, eq stal -> w zbroje na 90 i po ulepszneiu na 99/105 bron bojowy -> syrek, szpon ducha -> swiety i jazda :P tarcze na 61 bizu max z lez i fenki oczywiscie, helmy na 41 bez zadnych zbednych ujowo wygladajacych skinow do broni zbroi itp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...