Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić? Dysk 1% życia :((

Michoł3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem mój dysk już umiera (SSD) windows wywala że zaraz padnie a program wykazuje że ma 1% życia po 994 uruchomieniach komputera. 

u5AAGCW.png

Da sie temu zaradzić? wiem że dysk to gówno ale i tak kilka razy szybciej niż na hdd się wszystko robi 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Bardzo dziwne, przeciętny dysk ssd ma trwałość MTBF rzędu 1kk godzin, na twoim miejscu spróbował bym oddać na gwarancję. Na własną rękę możesz zmieniać firmware, ale marne szanse że coś da.

Opublikowano

Informatycy łączmy sie w bólu i cierpieniu zapalmy znicz  [*] [*][*] [*][*] [*][*] [*]

fp8l95.jpg

Mial tylko 60gb dlaczego WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Jesli masz gwarancje to go oddaj moze naprawia biedaka :(

Opublikowano

Jutro poszukam gwarancji :/

@karol123742

2 tygodnie po formacie 

@.old

proszę bardzo

ZXyEWuq.png

HbHV5Mh.png

Dysk to silicon power S60 jakby co

Źle to wygląda. Zacznij zgrywać dane i szukaj tej gwarancji, gdyż będziesz go musiał tam wysłać. Może być też tak, że ten SSD nie monitoruje pewnych parametrów jak to jest w przypadku dysków Seagate. Nie wiem, nie mam tego dysku. Jak masz paragon to zawsze możesz dać do sprzedawcy i oddać go z tytułu niezgodności towaru z umową.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...