Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile graczy uciągnie pakiet Premium z Craftserve?

Wulgen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile serwer premium na hostingu craftserve uciagnie graczy? slyszalem ze tak naprawde jest 8 gb ram :)

DOBRY SERWER MINIGAMES! WITHERZONE.PL

gra-ruchomy-obrazek-0323.gif

Opublikowano

Ile serwer premium na hostingu craftserve uciagnie graczy? slyszalem ze tak naprawde jest 8 gb ram :)

8 gb ramu, ale małym druczkiem jest napisane że w zależności od popularności serwera (tzn od ilość "dużej" graczy) dokładają tam ilość ramu, ale ja bym się nie pchał w takie coś, bo tak naprawdę takie oferty nie istnieją, ale łatwo na nim zbijać pieniądze na psełdo profesjonalnych serwerach. Ja na twoim miejscu, gdybyś robił jakiś większy projekt na początek "pchałbym" się w VPS / lub mały serwer dedykowany. Masz większą pewność na stabilność serwera i duża liczbę graczy (chodzi o ilość slotów).

Opublikowano

50 jak bedziesz mial farta...

ten hosting jest prowadzony przez jakiegos gimba.... kup cos na mineserv albo pukawce a najlepiej vps z ovh 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Wszystko zależy od konfiguracji serwera. Jeśli nie nawalisz dużo niepotrzebnych i zbędnych pluginów, czy innych rzeczy, które będą tylko obciążać serwer, to graczy nawet dużo Ci może uciągnąć serwer. 

Pamiętaj, żeby wgrywać tylko potrzebne rzeczy. 

Opublikowano

Powinno uciagnac okolo tylu osob 7,3+4,2+8,5+100/4*2

Nie zapomnij, ze to w wiekszym stopniu zalezy od Ciebie ile graczy uciagnie.

Opublikowano

80 slotów bez lagów dasz radę. Wiem ponieważ tam miałem serwer i TPS przy 80 graczach miałem 19.97

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Z doświadczenia powiem, że serwer na 19 TPS uciągnie do 80 slotów na serwerze survival, gdzie jest dość spora mapa, oraz mało pluginów(około 22). Pamiętaj jedynie, aby dodawać jedynie pluginy potrzebne, oraz wykorzystywać je na ile się da. :3

Jeśli możesz wypowiedz się tutaj: <klik>, z góry dziękuje :3

Opublikowano

Osobiście odradzam takie rozwiązanie, lepiej kupić tanią maszyne na sysie (soyoustart) i mieć tam strone + serwer + ts3, niż pchać się na hosting gdzie jesteś ograniczony :)

Opublikowano

HaHa. Z csrv to wogule odzielna bajka. Gdy nie używasz serwer np zadna komenda czy autosave lub automsg sie nie robi serwer sie hibernuje XDDD. Nie polecam CSRV Pukawka ewentualnie fiberhost

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...