Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Prywatny serwer WR

TeRrOr1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda mi to na kolejną, nieudolną próbę ze strony pozostałości zespołu projektu WarCode. Ostatni uruchomiony przez tą ekipę serwer - MercenaryWar, został zamknięty zaledwie po dwóch tygodniach, gdyż nie mieli graczy. Filarem, dzięki któremu ten pierwszy, wspomniany przeze mnie projekt miał rację bytu i szansę na przetrwanie, był Futur94 (BreakPoint). WarCode został zamknięty wraz z decyzją właśnie tego programisty, o nawiązaniu współpracy z zespołem NexusWar - Montana, czyli między innymi ze mną.

Wydaję mi się, iż tym razem nie będzie inaczej, gdyż ponownie nikt tam nie zagląda. Nie daję temu projektowi dłużej, niż miesiąc, góra dwa, istnienia na "scenie".

Opublikowano

Widać że zbytnio popularny nie jest a ekipa nawet nie próbowała jakoś rozreklamować ten serwer, aktualnie jest jedynie 8 graczy online może wpadnę ale sam nie wiem. 

Opublikowano

powiem tak fajnie sie gra było by idealnie jak by ludzie nie kręcili bo jak na razie to 0 lagów na serwie :P

Widać że zbytnio popularny nie jest a ekipa nawet nie próbowała jakoś rozreklamować ten serwer, aktualnie jest jedynie 8 graczy online może wpadnę ale sam nie wiem. 

wez pod uwagę że serwer stoi dopiero 4 dni

Opublikowano

powiem tak fajnie sie gra było by idealnie jak by ludzie nie kręcili bo jak na razie to 0 lagów na serwie :P

wez pod uwagę że serwer stoi dopiero 4 dni

No tak prawda, serwer ma jedynie 4 dni dlatego nie skreślam go od razu, zobaczymy jak się rozkręci i chętnie zobaczę co administracja zrobi żeby zachęcić graczy do grania i jakoś rozreklamować serwer, jak na razie zostaje neutralny. 

Opublikowano

No tak prawda, serwer ma jedynie 4 dni dlatego nie skreślam go od razu, zobaczymy jak się rozkręci i chętnie zobaczę co administracja zrobi żeby zachęcić graczy do grania i jakoś rozreklamować serwer, jak na razie zostaje neutralny. 

Rozreklamować :D? KAżdy nowy sewer ma tylko 1 reklamę na niemieckim forum i czasem ktoś tu napisze. Dlatego grają tylko te same osoby i te same "nieudolne" osoby tworzę nowy serwer xD

Daję mu 2 miesiące max :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Rozreklamować :D? KAżdy nowy sewer ma tylko 1 reklamę na niemieckim forum i czasem ktoś tu napisze. Dlatego grają tylko te same osoby i te same "nieudolne" osoby tworzę nowy serwer xD

Daję mu 2 miesiące max :v

Jest wiele stron zagranicznych gdzie można spokojnie rozreklamować serwer typu youtube, reddit ale trzeba chcieć. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak na razie to chyba jedyny pserver, także nie ma co wybrzydzać tylko wołać ekipy i gramy ^^

Opublikowano

ten serwer poki co dziala? ile ludzi online?

Działać, działa, jednakowoż pytanie brzmi... Po co i dla kogo? Nikt na tym serwerze nie gra, podobnie jak i na pozostałych.

Scena prywatnych serwerów WR zamarła, wraz z zamknięciem Montany. Jeżeli chcesz pograć, to pozostaje ci tak naprawdę wyłącznie serwer międzynarodowy.

Opublikowano

No właśnie pograłem sobie, z niemieckim modem i płaczkiem. No fakt, że frekwencją on nie grzeszy, ale lepsze to niż granie na tym gufnie globalu.

Opublikowano

Działać, działa, jednakowoż pytanie brzmi... Po co i dla kogo? Nikt na tym serwerze nie gra, podobnie jak i na pozostałych.

Scena prywatnych serwerów WR zamarła, wraz z zamknięciem Montany. Jeżeli chcesz pograć, to pozostaje ci tak naprawdę wyłącznie serwer międzynarodowy.

To szczerze mowiac warrock już upadł bo to syf pod hajs ;) to nie te czasy kiedy był gamerfirst

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...