Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycenianie resów

kot2202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, a mianowicie: Jak wycenić cenę resów? Mam zamiar kupić resy na ogień 48% lub 58%, te pierwsze kosztują 1kk, a te drugie już 3kk.

Czy warto jest dopłacić te 2kk i mieć te mocniejsze, i czy jest to rozsądna oferta?

Opublikowano

Zależy od serwera. Im większy % tym większe różnice między ceną przy dodaniu kolejnej rękawiczki / buta. Jeśli 58% mają Ci starczyć do końca to nie oszczędzaj na nich. Wyceniasz przez obserwacje cen w NosBazarze i jeśli wystawiają to na zwykłym sklepie. Jeśli masz czas nie kupuj najtańszej tylko poczekaj aż ktoś wystawi dość znacząco tańszą.

Opublikowano

Jeśli mają 58% i nie przeszkadza ci różnica 2% względem s5 z B, które są o kilka kk droższe to będą to dobre resy na długi czas. Cena wydaje mi się normalna, choć jakby się uprzeć (nie wiem jakie dokładnie to resy) to pewnie i by za 4kk się je dało sprzedać, jak nie lepiej (na s1).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...