Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaką grę FPS warto zagrać?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Polecicie mi jakąś fajną grę fps? Chodzi mi tylko o tryb multi :)

Chciałbym, żeby gra była wciągająca i dynamiczna.

Odpada cs:go (starsze cs'y również), bf3, bf4, bf hardline, bf bc2, cod bo2.

Pozdrawiam!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

PlanetSide 2

S.K.I.L.L.

skill raczej nie, planetside 2 wydaje się być ciekawy, ale nie wole współczesne realia.

Call of Duty 4 - Black Ops ;)

No właśnie zastanawiam się nad jakimś codem, tylko nie wiem w co teraz warto zagrać. Mam bo2 - raczej nie podoba mi się, w coda 4 grałem, w mw2 spędziłem najwięcej czasu, ale zbanowali mi konto za cheaty :) Nic nowszego od bo2 raczej nie ruszy na moim obecnym kompie. Jest sens kupić mw3 albo bo1? I co lepsze, w co gra więcej osób? 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

skill raczej nie, planetside 2 wydaje się być ciekawy, ale nie wole współczesne realia.

No właśnie zastanawiam się nad jakimś codem, tylko nie wiem w co teraz warto zagrać. Mam bo2 - raczej nie podoba mi się, w coda 4 grałem, w mw2 spędziłem najwięcej czasu, ale zbanowali mi konto za cheaty :) Nic nowszego od bo2 raczej nie ruszy na moim obecnym kompie. Jest sens kupić mw3 albo bo1? I co lepsze, w co gra więcej osób? 

Moim zdaniem w BO1 i MW3 gra dość równa ilość osób, lecz bardziej bym polecał MW3 i od razu mówię- lepiej nie oszukuj,bo ban gwarantowany:D

Opublikowano

Moim zdaniem w BO1 i MW3 gra dość równa ilość osób, lecz bardziej bym polecał MW3 i od razu mówię- lepiej nie oszukuj,bo ban gwarantowany:D

Wtedy to nie było celowe, tylko z 2 lata temu trafiłem na serwer z cheatami i odblokowali mi wszystko itp. Natomiast ostatnio jak gralem, chyba rok temu, to również trafiłem na taki serwer, tylko wtedy wszystko mi się skasowało... nie miałem nic i dlatego postanowiłem użyć cheatów:D

Opublikowano

zagraj sobie w H1Z1 lub Dayz standalone albo w moda dayz­

Nie podobaja mi sie te gry ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...