Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co warto zagrać?

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ostatnio nie mam w co grać, a wakacje zaraz się kończą i nie chcę się przez te ostatnie 2 tygodnie nudzić :)

Może macie jakieś pomysły na jakieś ciekawe mmo lub coś w stylu diablo?

Co do wymagań to nie lubię azjatyckich mmo no i chcę, żeby gra była wciągająca :)

Pozdrawiam!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

No to jeśli chodzi o fajne MMO to standartowo polece ci Metin2 który ciągle jest na topie, Tibie oraz może MuOnline moja przed laty ukochana gra :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

No to jeśli chodzi o fajne MMO to standartowo polece ci Metin2 który ciągle jest na topie, Tibie oraz może MuOnline moja przed laty ukochana gra :)

polecam nowe Skyforge

Ogólnie to jestem starym graczem wow'a i jak widzę metina to... Tibia to jakaś dziwna gra, a muonline slabe :( Mimo wszystko cenię sobię ciekawą grafikę. Skyforge całkiem ciekawy

Może podacie mi coś w stylu diablo, czyli coś, żeby sobie pobiegać, "posiekać" przeciwników i fajnie się bawić :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Path of Exile jest w stylu diablo, polecam SWTOR będziesz bawił się naprawdę dobrze robiąc główną ścieżkę fabularną, warto zagrać tylko po to by ją przejść, standardowo polecam RIFTA ponieważ jest niedoceniany, a jest naprawdę przyjemny.

没我爱

Opublikowano

Path of Exile jest w stylu diablo, polecam SWTOR będziesz bawił się naprawdę dobrze robiąc główną ścieżkę fabularną, warto zagrać tylko po to by ją przejść, standardowo polecam RIFTA ponieważ jest niedoceniany, a jest naprawdę przyjemny.

Ogólnie to jest sens szukać gry podobnej do daiblo, czy raczej nic lepszego nie znajdę? SWOTR'a zobaczę, natomiast w rifcie nie pasuje mi klimat.

Opublikowano

Ogólnie to jest sens szukać gry podobnej do daiblo, czy raczej nic lepszego nie znajdę? SWOTR'a zobaczę, natomiast w rifcie nie pasuje mi klimat.

PoE jest DUŻO lepsze :)

Opublikowano

PoE jest DUŻO lepsze :)

Z jakich powodów?

Opublikowano

Z jakich powodów?

PoE jest po prostu h'n's, o którym Diablo 3 zawsze marzyło być. Diablo 3 stało się strasznie casualowe i za mało ''Diablo''.

没我爱

Opublikowano

Mi akurat bardziej spodobało się Diablo od PoE, z hnsów jest Colonies Online w early acces, mało jest hnsów multiplayer. 

Opublikowano

Z jakich powodów?

1. Ponury, mroczny klimat,

2. Częste update'y,

3. Dziesiątki możliwych kombinacji, buildów, itp.

4. System rozwoju postaci (OGROMNE drzewko pasywne + gemy + jewele),

5. Genialne replayability,

Opublikowano

1. Ponury, mroczny klimat,

2. Częste update'y,

3. Dziesiątki możliwych kombinacji, buildów, itp.

4. System rozwoju postaci (OGROMNE drzewko pasywne + gemy + jewele),

5. Genialne replayability,

Chyba jednak zagram w diablo.

Opublikowano

Chyba jednak zagram w diablo.

I dobrze wybrałeś, właśnie wystartował 4 sezon, jeśli masz dodatek można już grać, dodano też nowe lokacje.

Opublikowano

I dobrze wybrałeś, właśnie wystartował 4 sezon, jeśli masz dodatek można już grać, dodano też nowe lokacje.

Mam dodatek :) To chyba będzie najlepsze wyjście, dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...