Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klatki w grach mmo

lewendzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam dość nietypowy problem (trwający od 3-4 dni) albowiem klatkują mi gry MMO. Nie mam tego problemu z innymi grami single player, np NBA 2k15 wpierdolone na high i śmiga jak marzenie. Gdy odpalam SWTOR albo HOTS to klatkuje mi w zwyczajnie losowych momentach. Jakaś grubsza walka jest płynnie a gdy lecę przez las albo jestem sam na linii to klatkuje że to szok. (umiem odróżnić lagi od klatek). Sprawdziłem też jak mają się gry przeglądarkowe. Odpaliłem jedną z gier którą bawiłem się na fb i też strasznie powolnie chodzi, nawet na małym powiększeniu...

Dzieje się tak na wszystkich konfiguracjach graficznych, nawet na very low. Klatki są tak samo intensywne

Sterowniki mam najnowsze. Przeskanowałem komputer HD Tune'em w stresie i bez oraz zrobiłem testy łącza na kilku stronach i wszystko wydało się ok. Temperatury też grają. Nie mam pomysłów co robić... Pomocy! ;-;

Załączam specyfikacje laptopa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...