Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maksowanie W czy też E ?

ElHeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No hej,
Chciałbym poruszyć pewną kwestie dostyczącą tego patcha gdzie Darius dostał reworka postaci. Mianowicie chciałbym poznac Wasze opinie na temat jego W oraz E. Czy dalej opłacalne jest maksowanie W czy też zaczynamy maksować ( oczywiście zaraz po Q ) skill E ?
Mam nadzieje, że znajdzie osoba, która gra równie dobrze jak ja Dariusem i zechce podzielić się opinią :)

Pozdrawiam

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Myślę, że lepiej jest maksować W mimo nerfów. Na dariusie lepiej mieć więcej dmg'a, a dodatkowo E daje tyle samo slowa co W.

Nie doczytałem patcha - jednak lepiej maksować jest E - lepsza penetracja jest pozwoli zadać więcej dmg.

Opublikowano

Gówno wiedzą no ale się wypowiedzą. Maksując jako drugie "E" dostajemy więcej penetracji. Na 5 pkt mamy aż 25% penetracji zamiast 5% na 1pkt.

Maksowanie drugiego W w ogóle nie ma sensu bo nic nam nie daje prócz niższego cooldownu.

Opublikowano

Gówno wiedzą no ale się wypowiedzą. Maksując jako drugie "E" dostajemy więcej penetracji. Na 5 pkt mamy aż 25% penetracji zamiast 5% na 1pkt.

Maksowanie drugiego W w ogóle nie ma sensu bo nic nam nie daje prócz niższego cooldownu.

Maksowanie jest zależne od stylu gry...., grasz startowe ad=maksujesz w...grasz typowy "off" grasz na e.... proste logiczne... i błagam trochę spokojniej chłopie, bo takie teksty to do kolegów..., tylko pomyśl też... aby wykorzystać tą pentrę trzeba mieć jakieś ad...., a e zawsze służyło dla q... nie dla ogólnej penetracji..., ale nie ważne już ;)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Oczywiście, że teraz E się ulepsza jako drugie, a tego co ci odpowiedział jako pierwszy i trzeci to nie słuchaj się :)

Opublikowano

Oczywiście, że teraz E się ulepsza jako drugie, a tego co ci odpowiedział jako pierwszy i trzeci to nie słuchaj się :)

Dobrze...., może uzasadnisz swój wybór w takim razie? skoro ma nie słuchać "nikogo" tutaj, to chociaż daj mu powody... tak jak i mi "mistrzu" + nie zauważyłem, że napisałem "maksujesz", ale mniejsza... + nie zauważyłem ostatnich zmian w darku zanim wyszły z pbe, mój błąd.. bo nie było na wszystkich poziomach w,tak czy owak uzasadnij.., bo takie "bo tak" jest zabawne xD, nawet jeśli pewne rzeczy są oczywiste

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Po głebszej analizie dotyczącej właśnie Dariusa zdecydowanie przypadło mi do gustu maksowanie E ( zaraz po Q ). Lepsza penetracja armoru na przeciwnku co pozwoliło mi zdominować linie a losy meczu możecie zobaczyć poniżej :)
http://scr.hu/4ls7/nor61

mogNI2J.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...