Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Wi Fi w Access Pointcie :(

kikas23456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem przedstawia się tak:

Posiadam internet radiowy (dynamiczne ip)

Z antenty na dachu (2,4ghz) mam poprowadzony kabel do Switcha model (TL SF1005D) w switchu w 5 wejściu mam wpiętą antene w 4 pcta a w 3 acces point (TL WA701ND) skonfigurowany w trybie acces pointa,problem prezętuje się następująca w 1 urządzeniu mobilnym (Xperia M) mam wi fi a w 2 tabletach i telefonie (tb touch aqua 7,alcatel one touch evo 7,xperia ray) wi fi niby jest ale ciągle szare i nic nie mogę włączyć nawet google. Dodam że kilka dni miałem Wi Fi wszytko działało jak należy dziś rano odłączyłem na chwilkę router od switcha i po ponownym podłączeniu wi fi działało już tylko w 1 użądzeniu (xperia m)

Opublikowano

Tak tylko dodam że dziś byłem w sklepie komputerowym w celu konfiguracji routera po skofigurowaniu go tam połączyłem się z nim telefonem na którym w domu łącze się z wi-fi ale nie mam internetu i wszystko śmigało cuuuuuudnie po powrocie szczęśliwy że będzie działać podłączyłem router i dalej nic na xperi m jest na ray i 2 tabletach nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...