Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nagłe zwolnienie interentu

RutherforPolska

Pytanie

Opublikowano

Wczoraj wszystko śmigało normalnie strony ładowały się w max 1/2 sekundy dzisiaj na samo załadowanie mpcforum czekałem około 15sekund tak samo pobieranie zwolniło z 5mb/s do 25kb/s

Możliwe że ktoś coś pomieszał na pc? Bo gdy nie ma mnie w domu czasami np brat siedzi na moim pc a sam się do tego nie przyzna że coś zpieprzył

http://ifotos.pl/zobacz/ddddddddd_wqaansa.png

internet 50mb tak btw ;c

+z tyłu przy wejściu od kabla cały czas świeci się czerwona dioda

@Edit

Nulled powiadomił mnie że moje IP wygląda źle przez co musiałem potwierdzić ze nie jestem robotem wiec się tak zastanawiam może mam jakiegoś wirusa który powoduje te zmiany?

76561198342061369.png

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoje IP wygląda źle, czyli że co? Są w nim literki? 

Czerwona dioda równie dobrze może sygnalizować aktywację głowicy nuklearnej; może powiesz, co jest nad/pod nią napisane? 

Nie korzystasz przypadkiem z mobilnego internetu? Bo tam, po wyczerpaniu pakietu internet zwalnia do mniej więcej właśnie takich wartości. 

Dioda, chodziło o mi o tą od karty sieciowej, normalnie migało zielone, a teraz miga i zielone i cały czas pali się czerwone.

Nie nie korzystam z mobilnego internetu bo taka sytuacja ma miejsce pierwszy raz od około 2 lat umowy z 1und1 a nawet jeśli miał bym limit to nic takiego "ciężkiego" nie pobierałem.

76561198342061369.png

Opublikowano

Twoje IP wygląda źle, czyli że co? Są w nim literki? 

Czerwona dioda równie dobrze może sygnalizować aktywację głowicy nuklearnej; może powiesz, co jest nad/pod nią napisane? 

Nie korzystasz przypadkiem z mobilnego internetu? Bo tam, po wyczerpaniu pakietu internet zwalnia do mniej więcej właśnie takich wartości. 

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...