Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jechać samemu do Mielna?

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę jechać sam do Mielna i nwm czy mam jechać? Co byście zrobili na moim miejscu? Wiem, że mogę poznać dużo osób tam, bo jeżdzę tam już 4 lata, ale zawsze z kumplem, a nigdy nie byłem tam sam :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Do odważnych świat należy! ;)

Ja bym się nie zastanawiała, skoro sam wiesz że poznasz dużo ludzi, a i to nie Twój pierwszy wyjazd to nie ma co myśleć, trzeba się pakować! :)

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Jak to czym jechać? Autostopem oczywiście. :D

@Edit

Wiem, że źle przeczytałem, ale jakbyś pisał po ludzku, toby takich problemów nie było. :>

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Jak to czym jechać? Autostopem oczywiście. :D

"Chcę jechać sam do Mielna i nwm czy mam jechać?" - czytanie ze zrozumieniem się kłania :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Jakbym tam już był kilka razy i byłbym prawie pewien, że poznam dużo osób to raczej bym pojechał ;)

Opublikowano

zamiast do mielna, wolalbym pojechac na jakis festiwal muzyki ,latwiej napewno znalezc znajomosc i ekipe ;]

ja bym nie pojechal sam.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

skąd jesteś? dawaj się zgadamy i polecimy razem xD ja Dolny Śląsk :D

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...