Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tego rodzaju filmach na Youtube ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Chciałbym dzisiaj się was zapytać albo też bardziej poznać waszą opinię na ten temat . Otóż chodzi mi o filmy w serwisie Youtube ,które są podpisywane zazwyczaj pod angielską nazwą "Cinematic" .... czyli efekt filmowy tak zwany gdzie po prostu wstawia się sklejki z różnych gier czy też filmów czy innych rzeczy i podstawia się pod to efektowną muzykę i całość wygląda bardzo efektownie gdy odpowiednio się to zmontuje . Że tak powiem wygląda to tak bardzo filmowo ,a nie które filmy potrafią wywołać dreszcze przynajmniej u mnie .

Ten opis nie jest zbyt zrozumiały i nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi ,więc dla przykładu podam film który takowy efekt prezentuje :

Sam zacząłem się tym interesować i od kilku dni wrzuciłem takie cudeńko ,które może posłużyć za przykład :D

A ,wiec co sądzicie o takiego typu filmach ? 

Jest to dla was interesujące ?

Chciałbym żebyście się wypowiedzieli w komentarzu :)

Dziękuję i pozdrawiam ! :D

Opublikowano

­Jak dla mnie takiego typu materiały są dobre, ale po obejrzeniu filmu. Zdradzają zbyt wiele z fabuły, przez co można domyśleć się co będzie dalej w połowie filmu.

Opublikowano

Osobiście lubię takie filmiki. Czasem trafia się na taki badziew, że muzyka nie pasuje do niczego... W twoim przypadku udało się wszystko. :) co do wypowiedzi wyżej, jeśli ktoś nie oglądał to raczej nie będzie tego oglądał. xD Czy jest to dla mnie interesujące? Jest. Z ulubionych filmów/ seriali oraz gier takie wybrane najlepsze sceny i połączenie tego w miarę dobry sposób i dodanie efektownej muzyki robi na mnie wrażenie. 

21bj5th.png

Opublikowano

@maciej12203

­Jak dla mnie takiego typu materiały są dobre, ale po obejrzeniu filmu. Zdradzają zbyt wiele z fabuły, przez co można domyśleć się co będzie dalej w połowie filmu.

Zgadzam się z tą wypowiedzią :)

Osobiście bardzo lubię oglądać takie filmiki. Czasami trafi się na coś naprawdę fajnego. Niektóre z nich potrafiły wywołać u mnie dreszcze. Dawniej sam próbowałem takie rzeczy tworzyć. 

­

Opublikowano

W sumie to sam się tym zainteresowałem i zacząłem tworzyć takie filmy bo sprawiało mi to dużo przyjemności . Odtwarzałem swoje filmy po kilka razy i stwierdziłem ,że to jest to co postaram się robić w wolnych chwilach i tak oto powstał kanał na Youtube gdzie umieszczam swoje arcydzieła :) Bardzo mnie to cieszy ,że nie tylko ja lubię oglądać takie produkcje ;)

Już nie długo możliwe ,że zabiorę się za kolejny film :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...