Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z S.K.I.L.L'em

giemza3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio pobrałem sobie S.K.I.L.L'a i pomyslalem ze sobie w niego pogram ale nie było na to czasu ponieważ chodziłem do pracy.. Od dziś zaczął mi sie urlop więc pomyślalem że troche pokaram noobów ale gdy wchodze w gameforge przechodze na skilla i daje graj teraz zaczyna mi sie ładować [DFUFG.exe] ładuje sie do 99% i staje. potem znowu się zaczyna ładować dobija do 99% i pojawia mi sie notice pod tytułem takim jak w załączniku.

skill.bmp

Opublikowano

Usuń wszystko i  zainstaluj od nowa, ale przed tym usuń ten folder który jest pokazany w załączniku :p

Jak nic nie pomoże , spróbuj zainstalować na Steam.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Antywirusa nawet nie posiadam zapora wyłączona wszystko OFF. pozatym zrobilem tak jak kolega doradził w pierwszym poscie usunąlem caly folder z gameforge'm i zainstalowałem od nowa a gdy chce pobrać klientaS.K.I.L.L'a to pobieranie mam  100% ukonczone a nic się nie dzieje.. jest przycisk tylko zatrzymaj gdy go klikam w sumie też ch*ja sie dzieje :D

@EDIT 

Teraz to wogóle wszystko się zje*ało odisnalowałem gameforg'a najnormalniej na świecie jak chce zainstalować wyskakuje mi error.. dodaje załącznik dla ciekawych :D

111.bmp

Opublikowano

Nie ogarniam.

Pobierz przez Steam, nie będziesz miał chociaż problemów z Gameforge :/

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Dobra wszystko sobie naprawiłem Steama zainstalowałem itp. tylko czemu jak sie loguje na steama to robi mi automatycznie nowe konto jak ja chce grac na starym? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...