Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara za wyjście z gry

Rekreative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

ostatnio po dość długiej przerwie (ponad 9 miesięcy) zacząłem ponownie grać w League of Legends. Jednakże słyszałem, iż systemy blokad się trochę pozmieniały i nie wiem w jaki sposób to działa, zatem tłumaczę już o co chodzi:

Ostatnio grałem mecz rankingowy SOLO, jednakże miałem duże kłopoty z internetem i musiałem opuścić grę, ze względu na to, że nie dało się grać na takich lagach jakich ja miałem...

Po 2 godzinach ponownie zalogowałem się na swoje konto i próbując wejść do kolejki wyskakuje komunikat, że muszę czekać 20 minut, albo wyjść z kolejki.

I teraz toczy się pytanie: na jaki czas jest założona owa blokada? Jak czytałem komunikat, który mi wyskoczył, gdy się zalogowałem, to było tam napisane, że jest ona założona na 5 następnych gier, więc zagrałem te 5 gier i dalej mam tą blokadę. Czy jest ktoś w stanie mi to wytłumaczyć? Bo ja chyba źle doczytałem komunikat ;p

Z góry dziękuję!

~Rekreative

Opublikowano

po tych 5 grach juz nie bedzie tej kary. Lecz jesli znow bedziesz afk troche riot ci da znow tego bana tylko na dluzej xD a potem chyba moze byc nawet blokada konta. Btw. nie polecam tez flejmic bo bany na rankedy leca ze trzeba grac normale

Opublikowano

ja mam 4 wygrane na 50 Przegranych i mówie tu na poważnie :D 40% meczy wychodzę 20% meczy nie potrafie grać 30% meczy gdy się łącze do lola to wyskakuje mi błąd serwerów i musze włączyć i wyłączyć lola co u mnie trwa z 10 minut a ten ban już jest na koncie :) a 10 procent to afk :D­

cewYbId.png

Opublikowano

Blokada pierwsza powinna byc na te pierwsze 5 gier, ale musisz sie upewnic, ze przed kazda gra odczekales kare 20 minut co kazdy z tych meczy, w innym wypadku mogles dostac kolejnego bana lub po prostu nie zagrales tych meczy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Blokada pierwsza powinna byc na te pierwsze 5 gier, ale musisz sie upewnic, ze przed kazda gra odczekales kare 20 minut co kazdy z tych meczy, w innym wypadku mogles dostac kolejnego bana lub po prostu nie zagrales tych meczy.

Właśnie o to chodzi, że zagrałem na pewno 5 gier, bo liczyłem, a od tamtej pory, gdy dostałem tą blokadę to nie miałem już żadnych problemów z internetem i nie wychodziłem z gry, no, ale zobaczymy po tej grze, którą właśnie rozpocząłem, może będzie już wszystko w porządku :)

Dzięki za pomoc!

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że zagrałem na pewno 5 gier, bo liczyłem, a od tamtej pory, gdy dostałem tą blokadę to nie miałem już żadnych problemów z internetem i nie wychodziłem z gry, no, ale zobaczymy po tej grze, którą właśnie rozpocząłem, może będzie już wszystko w porządku :)

Dzięki za pomoc!

Mogłeś też ssac w którejś z tych gier i ktoś cię za afk reportował jak w moim przypadku, mam po rząd drugiego bana za afk, kiedy raz tylko miałem słabszą grę ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...