Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozorne offline

Piotrek991116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wiedzieć jak ustawić i co zrobić żeby znajomi nie widzieli że gram aktualnie w csa? Niech sobie myślą, że jestem na oceanie spokojnym i nie mam teraz neta, a tak naprawdę pykam w csa. Tylko muszę mieć multiplayer oczywiście :) Da się coś takiego zrobić?

Opublikowano

Po prostu zmieniasz swój status na offline ;pp

Znajomi, kilkasz w trójkącik obok twojego nicku i  z listy wybierasz offline. Będziesz mógł wtedy grać sobie w cs i nikt nie będzie tego widział.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie mam a nie chcę kolejnego tematu zakładać...

Jest jakiś tryb gry w cs'ie podobny do meczów rankingowych?

Czyli 5 vs 5, sami kupujemy bronie itp.. Czy nie ma? Bo najbardziej podobny to widziałem tylko uproszczony a tam jest 10 vs 10

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie mam a nie chcę kolejnego tematu zakładać...

Jest jakiś tryb gry w cs'ie podobny do meczów rankingowych?

Czyli 5 vs 5, sami kupujemy bronie itp.. Czy nie ma? Bo najbardziej podobny to widziałem tylko uproszczony a tam jest 10 vs 10

nie ma oficjalnego serwera takiego o którym myślisz, są serwery społeczności 5v5, ffa - na forum widzialem reklame takiego serwera, spojrz w publikacje

­

Opublikowano

Są ligi typu Faceit. To samo, tylko runda nożowa, rankingi itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...