Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg]Solo, Jungle, Adc

Unic3T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do wydania kilka favorów i zastanawiam się nad kupnem Chang'e pod solo, Rata pod jungle, a pod adc Hou Yi, bo Rame Arta i Neith już mam może byście mi doradzili ?

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Na solo Chang'e jak najbardziej trafnie. Co do jungli pomyślałbym bardziej nad lokim (wydaje mi się, że ma lepsze gank) Na adc się nie znam za bardzo ale lubię Xbalanque.

LukaSuper.png

Opublikowano

Loki. To. Nie. Jungler. LOL

Wszystko co wymieniłeś @ Unic3T

to dobry wybór, Rata to wredny szczur miderów zjada jak chce, Change na solo to częsty pick, najlepiej na Aphro, a Hou Yi to bardzo dobry adc jeżeli ogarniesz go w 100%

Te dzisiejsze platyny  xD  xD  xD  xD  xD 

Opublikowano

@•†DOLANEK†•

Od kiedy niby nie jest junglerem ? Daj mi jeden argument dla, którego Loki nie nadaje się na jungle. Albo wytłumacz to topowym graczom z lig światowych dlaczego loki nie jest na jungle, bo jakoś podczas mistrzostw go pickują :)

+ przeczytaj :) http://tiermonster.com/guide/read/3374/a-loki-jungle-the-true-meaning-of-an-assassin

Ze względu na samą pasywke jest topowym junglerem

LukaSuper.png

Opublikowano

Loki. To. Nie. Jungler. LOL

Wszystko co wymieniłeś @ Unic3T

to dobry wybór, Rata to wredny szczur miderów zjada jak chce, Change na solo to częsty pick, najlepiej na Aphro, a Hou Yi to bardzo dobry adc jeżeli ogarniesz go w 100%

Te dzisiejsze platyny  xD  xD  xD  xD  xD 

Chyba nigdy nie grałeś z adaptingiem lub tomaszkiem, że mówisz, że loki nie jest junglerem D:

Opublikowano

z tomaszkiem gralem z milion razy,  zagrałem 400 ligowych w tym sezonie i ani razu Lokiego na jungli nie widziałem. 

@•†DOLANEK†•

Od kiedy niby nie jest junglerem ? Daj mi jeden argument dla, którego Loki nie nadaje się na jungle. Albo wytłumacz to topowym graczom z lig światowych dlaczego loki nie jest na jungle, bo jakoś podczas mistrzostw go pickują :)

+ przeczytaj :) http://tiermonster.com/guide/read/3374/a-loki-jungle-the-true-meaning-of-an-assassin

Ze względu na samą pasywke jest topowym junglerem

czy Ty gościu własnie pokazałeś mi poradnik do grania Lokim który zawiera Sprint i HoGa, jesteś poważny?

A dlaczego Loki nie jest junglerem? Dobra jest. Każdy jest. Każdym możesz iść na jungle. Wow każdy jest junglerem :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  

A dlaczego ja uważam, że na jungli nie sprawdza się najlepiej są jego skille które słychać z drugiego końca mapy oraz to, że po prostu na solo jest dużo mocniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...