Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa E Teemo?

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie dotyczące postaci Teemo. Tam gram ciągle lux no i gram już rankedy i mam pytanie. O co chodzi z 3 skilem u Teemo ? ten na E jak dobrze pamiętam, mam max pkt i wgl go użyć nnie moge xD Pytam ponieważ pierwszy raz nim gram. Ponad to jakie itemy kupować na niego ? ( po polsku ) xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Pierwsza propozycja - nie graj rankedow jesli kompletnie nie ogarniasz tej gry.

Dwa, wystarczy najechac na umiejetnosc i wyskakuje Ci co ona ROBI i do czego sluzy, zalecam przeczytac kazdego spella w grze.

Trzy, jest to trutka ktora Ci daje dodatkowy Magic Dmg per Basic + poison, calkiem spory z maska + wymaxowanym E.

ELO!

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Pierwsza propozycja - nie graj rankedow jesli kompletnie nie ogarniasz tej gry.

Dwa, wystarczy najechac na umiejetnosc i wyskakuje Ci co ona ROBI i do czego sluzy, zalecam przeczytac kazdego spella w grze.

Trzy, jest to trutka ktora Ci daje dodatkowy Magic Dmg per Basic + poison, calkiem spory z maska + wymaxowanym E.

ELO!

nie powiedziałam że nie ogarniam gry a chodzi mi o postać czytaj uważnie. To tak jak by wprowadzili nwm nową postać i zacząłbyś nią grać nie mając zielonego pojęcia też byś nie grał? Więc z chamstwem się opanuj :) Nie musiałeś wgl odpowiadać Panie idealny

Z tego co pamiętam E daje Ci na autoattack'u truciznę i zwiększa attack speed. 

Dziękuje

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam E daje Ci na autoattack'u truciznę i zwiększa attack speed. 

"E" Nie zwiększa/dodaje attack speedu.

• Obrażenia magiczne na trafienie: 10 / 20 / 30 / 40 / 50 (+30% mocy umiejętności)
  • Obrażenia magiczne na sek.: 6 / 12 / 18 / 24 / 30 (+10% mocy umiejętności)
  • Całkowite obrażenia magiczne w czasie:24 / 48 / 72 / 96 / 120 (+40% mocy umiejętności)
  • Całkowite obrażenia magiczne: 34 / 68 / 102 / 136 / 170 (+70% mocy umiejętności)

giphy.gif

Opublikowano

E nie używasz jak innych skili, po dodaniu pierwszego punktu w ta umiejętność działa automatycznie przy każdym ataku. Jak będziesz miała więcej pytań to pisz na pw/gg bo jak widzisz takie tematy to pożywka dla hejterów ;) Pozdrawiam

Opublikowano

nie powiedziałam że nie ogarniam gry a chodzi mi o postać czytaj uważnie. To tak jak by wprowadzili nwm nową postać i zacząłbyś nią grać nie mając zielonego pojęcia też byś nie grał? Więc z chamstwem się opanuj :) Nie musiałeś wgl odpowiadać Panie idealny

Dziękuje

Nie gram nowymi postaciami, sorry. Najpierw sie dokladnie zapoznaje z wszystkimi jego umiejetnosciami, zeby byc w stanie skontrowac go w kolejce Solo. Taki mamy klimat #high elo.

Nie bylo to chamskie z mojej strony, po prostu Ci dalem dobra rade. Przepraszam, jesli Cie to obrazilo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...