Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pl Fuzja

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,  ma ktoś informacje na temat tego czy będą połączone teraźniejsze serwery Metina? 

Jest informacja czy wy startu nowy serwer? 

Czytałem forum Metina i nic nie znalazlem. 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Mnie doszły plotki na temat ruszenia nowego serwera, ale w dalszym ciągu nie ma informacji na forum. Nie powiem, że czekam na nowy świat, bo na starych nie opłaca się zaczynać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dzięki pany

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Widzę, że GF pieprzy globalne serwery coraz bardziej w dupę wprowadzając takie idiotyczne propozycje dotyczące dodatkowych skilli, zero klimatu się robi, ah.

Opublikowano

@Phils ta gra musi się rozwijać dalej a nie stać w miejscu.To gracze robią klimat,a nie gra.Wszystkie zmiany da isę zaakceptowac oproc nowych mapek i skrzyń ucznia przez to zniszczyli globala.Tam stali +7 lecą,skrzynie ucznia expisz jeden dzień postac do 70 lvl do dodań i zmianek i masz hajs teraz kazdy mzoe miec eq +9 5xbon nie to co kiedys.To mi się nie podoba.Ale co zrobić takie życie

/niereg. sygna

Opublikowano

Cześć,  ma ktoś informacje na temat tego czy będą połączone teraźniejsze serwery Metina? Ponowne laczenie bylo by smieszne poprostu

Jest informacja czy wy startu nowy serwer? Nie ma i nie ma to wgl sensu

Czytałem forum Metina i nic nie znalazlem. I nie znajdziesz nigdy

Opublikowano

Nikt nie ma informacji o tym i jeśli gracze będą uciekać, do fuzji pewnie dojdzie.

Krążą plotki, że może wystartować kolejny serwer.

Jeśli dojdzie do oficjalnej decyzji przez Gameforge, na forum pojawi się informacja dotycząca nazwy i startu serwera.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jak by z globala zrobili jeden duży serwer ło to by było coś wtedy by może znowu była by walka o wszystko jak kiedyś.

Opublikowano

Jak by z globala zrobili jeden duży serwer ło to by było coś wtedy by może znowu była by walka o wszystko jak kiedyś.

Byc moze ale lagi kosmiczne tez by byly, i by nie bylo na czym zarabiac, by bylo setki itemow tego samego rodzaju.

Opublikowano

Mnie doszły plotki na temat ruszenia nowego serwera, ale w dalszym ciągu nie ma informacji na forum. Nie powiem, że czekam na nowy świat, bo na starych nie opłaca się zaczynać.

Każdemu kto tak pisze, się nie opłaca zaczynać.

Fuzja powinna być z haj$owego punktu widzenia przed nowym serwerem, ale kto wie... na pewno będzie dużo nowych update.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...