Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki szczególnie do CS:GO

RRBrygada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie poszukuję słuchawek , które w szczególności nadadzą się do CS:GO

Aktualnie posiadam Creativy Fatality ( Już druga para ,która lada chwila padnie... )

Budżet 300-350 zł . Jeśli będzie coś ciekawego mogę dołożyć .

Na celowniku miałem Razer Kraken Chroma Pro ale może coś innego. Nie zależy mi na ''super słuchawkach napompowanych przez marketing z motywem jakieś gierki''

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Odpuść te razery, jeśli mówisz, że możesz dołożyć to polecam Ci reloopy shp-1, słuchawki audiofilskie, świetnie sprawdzą się w muzyce, są zamknięte, dobrze wykonane, pozycjonowanie w grach też stoi na wysokich poziomie, masz jakąś kartę dźwiękową? Jeśli nie to polecam Ci wybrać tańsze słuchawki + karta dźwiękowa (przynajmniej jakiś xonar od asusa) .

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Komputer składany niecały rok temu i bardzo dobrze doinwestowany wraz z kartą dźwiękową gdyż utrzymuje prócz słuchawek ,kino domowe więc musi być na jakimś poziomie :)

Całą kwotę przeznaczę na słuchawki i zależy mi właśnie na słuchawkach zamkniętych , które dobrze tłumią otoczenie dla jak najlepszego pozycjonowania.

P.S Sorry ,bo z tego co widzę pomyliłem działy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...