Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na logowanie graczy premium.

DarkusFD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie odnosnie logowania premium.. Znacie moze lub macie jakis plugin na to logowanie? AutoIn, rowniez jest fajny, lecz chcialbym sprawdzic jakies inne xD   Z gory dziekuje za odpowiedz ;3

Opublikowano

jest na 100%, tylko nie znam nazw ich ;-;­

po 1: inne są płatne. I jest tylko jeden.

po 2: znam tylko jeden inny (płatny) i jest do dupy :D

Nie ma inncyh darmowych, co ci nie pasuje w AutoIn?

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Plugin jako tak jest epicki, ale mam problem... Gdy w configu logit'a ustawiam, zeby przy wejsciu ustawiam tak zwana "poczekalnie" to autoin nie zapisuje poprzedniej lokacji gracza premium ;-; Lub nie potrafie ustawic xDD

Opublikowano

Plugin jako tak jest epicki, ale mam problem... Gdy w configu logit'a ustawiam, zeby przy wejsciu ustawiam tak zwana "poczekalnie" to autoin nie zapisuje poprzedniej lokacji gracza premium ;-; Lub nie potrafie ustawic xDD

tam gdzies w ustawieniach jest: 

Listeners:

# you can try disable that and manualy configure priority below if auto-login will stop work after update of auth pluhin. PS: tell me about that problem!
      GetFromModule: true
      PlayerLoginEvent: LOWEST
      PlayerJoinEvent: LOWEST
      PlayerQuitEvent: MONITOR

zmieniasz GetFromModule na false, i patrzysz czy działa, jak nie, zmieniasz PlayerLoginEvent/PlayerJoinEvent na  MONITOR i znowu patrzysz.

Może to coś da, bo autoin dobiera te ustawienia sam,,  bo do kazdego pluginu sam wybralem jakies dobre, ale logit w jakiejs wersji wymagał innych.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...