Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grupa poszukiwaczy przygód

Hi I'm Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z dwoma kumplami pomyśleliśmy, żeby pograć sobie poszukiwaczami(oczywiście w pt).

Jeden ma kurę+15, drugi pirata+15, a ja pajamę+12.

Kurę chcemy zrobić pod tanka, pirata pod dmg, a moją pajamę pół na pół. Jakieś propozycje buildów? Lepszy jest atk czy ele?

Jakie wziąć pety? Skoro kura tankuje, to sądzę, że wszystkie w dmg?

Mamy SPP Barniego i Orkaniego, ja mam Aegira, więc kupić jakieś pod obrażenia? Jakie? 

Opublikowano

Jeśli chcesz dmg to ładuj wszystko w element. Dobrze by było jeśli ktoś z waszej grupy miałby peta tankującego, np. centuriona bo poszukiwacz dużo nie wytankuje. A pety z dużym dmg? Nie zastanawiałem się nad tym nigdy ale chyba największy dmg będą miały: deratyzator, szogun, możliwe że boxer się nada. Popytaj kolekcjonerów który krzak ma największy dmg.

Opublikowano

Element bez buffa maga prawie nic wam nie da, tym bardziej na eq poszukiwacza, które nie ma żadnego ściągania resa. Jeśli myślicie, że dacie rade sami expić po 60/70 lvlu to muszę was zmartwić, ale średnio wam to wyjdzie. Exp poszukiwacza po 55 wygląda tak, że bez dobrego pt na lod to praktycznie nic nie wbijesz. Co do peta to lepiej brać tankującego, bo te niby bijące, biją tyle co nic, a jak dojdzie do nich mobek to pada w chwilę, a poszukiwacz na sp w hp, nie będzie miał aż tak dużo hp żeby utrzymać lura (braki w obronie), więc pet do tankowania jak najbardziej wskazany. Szogun/centek/mroczuś stykną. Co do buildów na sp to jeśli macie maga do buffków i dobre wróżki to możecie lecieć w ele. Ten co będzie grał na kurczaku niech da trochę w defa i resztę w hp.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie granie poszukiwaczem jest totalną głupotą.

Ale kto co woli, nieprawdaż.. ._.?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...