Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

reklamy and adblock

AntyBolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam adblocki i wszystkie inne dodatki do niego ale cały czas wyświetla mi się na wszystkich przeglądarka wyświetla jedna zasrana reklama

weźcie to ode mnie please zanim złoży jaja, laguje mi to przeglądarki jak cholere bo patrzyłem przez przeglądarke steam w grze i była taka prędkość, że prawie mi komputer spaliło - tak śmigało438321440017342968880.png

Opublikowano

Przez przypadek musiałeś zainstalować jakieś 'oprogramowanie' i nie odznaczyłeś 'reklamy'. 
Ściągnij AdwCleaner, zeskanuj komputer oraz wyczyść go, po skanie powinien Ci się sam zrestartować oraz po włączeniu, ukaże Ci się notatnik z usuniętymi rzeczami.
Jeżeli masz jakieś pytania, pisz!

// Sprawdź czy nie masz przypadkiem w 'usuń i dodaj programy' aplikacji 'GoSave' jeżeli masz - usuń.
// Sprawdź w swojej przeglądarce 'extensions' (rozszerzenia) i usuń niepotrzebne.

zbieram na telefon.

Opublikowano

Niezbyt odpowiedni dział :P

Wykonaj logi FRST - http://www.mpcforum.pl/topic/1364875-logi/

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

To nie jest reklama MPCForum po prostu masz robaka na kompie. Przeskanuj antywirusem to widać na pierwszy rzut oka.

Robak komputerowy – samoreplikujący się program komputerowy, podobny do wirusa komputerowego.

Adware – rodzaj (i typ) licencji oprogramowania. Adware jest oprogramowaniem rozpowszechnianym za darmo, ale zawierającym funkcję wyświetlającą reklamy.

Nie myl pojęć i nie wprowadzaj w błąd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...