Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] "Auth Failed"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem zaproszenie i nie dziaiała mi L# w lolu "auth Failed" a na stronie mam You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription. josucry.pngjosucry.pngjosucry.png

Opublikowano

Jak to , ja nie używałem cracka???

To masz pecha, ale tego raczej nie udowodnisz że go nie uzywales, jedynie kupno suba.

Sam nie wiem na jakiej podstawie oni to ustawiają, niektórzy używali i nie mają tego napisu, niektórzy nie używali a go mają.

Opublikowano

To masz pecha, ale tego raczej nie udowodnisz że go nie uzywales, jedynie kupno suba.

Sam nie wiem na jakiej podstawie oni to ustawiają, niektórzy używali i nie mają tego napisu, niektórzy nie używali a go mają.

To jest ich marny troll.. za cracka jest ban na konto (takiego już nie raz dostałem ale mam jeszcze kilka kont niezbanowanych). Specjalnie to zrobili by wystraszyć, że niby znają nasze IP etc XDD

Opublikowano

To jest ich marny troll.. za cracka jest ban na konto (takiego już nie raz dostałem ale mam jeszcze kilka kont niezbanowanych). Specjalnie to zrobili by wystraszyć, że niby znają nasze IP etc XDD

What the F**k? Lol

Opublikowano

Dostałem zaproszenie i nie dziaiała mi L# w lolu "auth Failed" a na stronie mam You were found using a tool that violates the ToS of LeagueSharp. Your account is permanently locked from our auth server. In order to unlock it please consider buying a Subscription. josucry.pngjosucry.pngjosucry.png

Nie rozumiesz? Złamałeś ich zasady, jedyne co możesz zrobić, aby się 'odbanować' to kupić subskrypcję. 

A jak zdobede zaproszenie na innego maila to bede mogł??...

Nw, nie znam się na tych programikach, ale pewnie banik na hwid.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...