Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na czystym serwerze Survival bez gildii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , Zagralibyście na serwerze z średnim dropem bez gildii :)? Nie ma co sie bać o  cziterów ponieważ mamy zaawansowanego anty cheata w którym jest anty xray anty tracer itp Anty aura . 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że serwer może stać się po prostu nudny. Sam survival jest dobry, ale na dzień, max. dwa. Ja proponuję zrobić Ci serwer Skyblock z jakimiś ciekawymi zadaniami, szablonami wysp, a przede wszystkim - z dobrze rozplanowaną ekonomią. Tak, aby rozgrywka się nie znudziła po kilku dniach.

Opublikowano

Takich trybów jest teraz bardzo dużo, a w dodatku Ty napisałeś, że będzie to czysty tryb serwerowy Survival w dodatku bez gildii? To będzie już kompletna nuda dla graczy. Przygotuj coś oryginalnego i profesjonalnego, co przyciągnie graczy na serwer, zrób jakiś prawdziwy serwer Hardcore, który przypomni graczom stare czasy gry na serwerach tego typu.

Opublikowano

Ja bym grał na takim survivalu. Co więcej jeszcze lepiej by było gdbyby był to serwer postawiony na modyfikacjach technicznych & przygodowych.

KOLEKCJONER POSTÓW:

50 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1k

lUU8K8b.png

Opublikowano

Ja kiedyś miałem taki serwer, ludzie trochę się pluli że gildii nie ma, ale grali, a gildii i tak nie wprowadziłem. : D

zrób jakieś działeczki, wgl. masa ludzi chce grać na serwerze z działkami, ale nie plotme, tylko takimi fajnymi, normalnymi.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jak dla mnie serwer byłby fajny przez 4/7 dni.
Dlaczego tak myślę? A dlatego, że dzisiejsi gracze wymagają serwera na którym się coś dzieje. Czyli po starcie fajnie bo nikt niczego nie ma, ale później gdy już połowa servera w diamentowym ekwipunku będzie latać, to gra się znudzi. Chyba że dodasz dużo ciekawych rzeczy na serwer, jakiś ciekawy system PvP, trudny drop, może jakiś system przyjaciół itp.

Jeśli możesz wypowiedz się tutaj: <klik>, z góry dziękuje :3

Opublikowano

Hmm Bez gildi to nudno zwykły droo nyślę że okej będzie ale dałbym teamy bez cuboidow ukryte bazy ludzi ogółem wyszedł by serwer epicki bo only klepy ;)

BIHC.PL PIĄTEK 17:00 ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...