Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reakcja Full-Auto

pawelpno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja dużo ćwiczyłem strzelania w głowe burstowania a na meczu jak ktoś mi wejdzie przed ekran to reaguje odrazu full auto zamiast burstować

i zgłaszam się tu pytając się jak sobie z tym poradzić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Graj dużo dmów i zawsze jak zobaczysz wroga to staraj się nie strzelać full auto. Z czasem się odzwyczaisz.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Graj DM, innej opcji nie widzę. To przychodzi z czasem, zaczniesz ginąć to się będziesz wkurwiał i się oduczysz full auto na dalekie dystanse, bo na bliskie to wiadomo że bursty ssą.

Opublikowano

@squah ty sobie żartujesz, czy nabijasz posty? Jak się wyuczy kontrolować fullauto to jest sie praktycznie niezniszczalnym ;)

Czyli walenie fullauto przez całą mapę to według ciebie świetny pomysł na bycie przechujem? Dużo oglądam meczy i widzę że nawet prosi nie używają fullauto na daleko, bo jest to po prostu zbyt ryzykowne. Owszem, zdarzają się wyjątki, ale to wciąż prosi którzy trenowali latami. Patrząc jednak na treść tematu nie sądzę żeby autor był doświadczonym graczem cs. 

Opublikowano

Czyli walenie fullauto przez całą mapę to według ciebie świetny pomysł na bycie przechujem? Dużo oglądam meczy i widzę że nawet prosi nie używają fullauto na daleko, bo jest to po prostu zbyt ryzykowne. Owszem, zdarzają się wyjątki, ale to wciąż prosi którzy trenowali latami. Patrząc jednak na treść tematu nie sądzę żeby autor był doświadczonym graczem cs. 

Oj przepraszam "bo na bliskie to wiadomo że bursty ssą." a ja przeczytałem "są", wybacz. 

Opublikowano

Oj przepraszam "bo na bliskie to wiadomo że bursty ssą." a ja przeczytałem "są", wybacz.

No chyba że tak xD ja tam w MGE nadal spotykam ludzi strzelających burstami na 2 metry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...