Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym zostać Game Masterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy tutaj to się ogłasza albo coś. Jak coś przepraszam za temat ale nie wiem gdzie takie tematy wstawiać

Na wstępie od razu napisze, że zawsze chciałem zostać GameMasterem na serverze Metin2. Otóż szukam zajęcia jako GM na serverach metin2. Moje doświadczenie jest zerowe, jeszcze nigdy nim nie byłem. More podejrzewać plus, bo nie będę umiał rozdawać eq :)  (hehe to oczywiście żarcik). Doświadczenie będę nabywał spędzonymi godzinami. Nic w zamian nie chce za to. Zapłatą jest przyjemność. Ogólnie w Metina gram już 4 lata. Skaczę trochę po serverach i śmiem twierdzić że niektórzy ludzie się nie nadają na swoje krzesła. Zbędne komentarze proszę zatrzymać dla siebie, bo naprawdę nie wiem gdzie takie ogłoszenia się wstawia. :)

Wiek -> 19

Doświadczenie -> Wyżej napisane (zerowe)

Kontakt steam -> Sven_Louminatti

Kontakt tutaj na MPC również.

Pewnie i tak niektórzy będę się śmiali. :D Ale takie jest nasze społeczeństwo, w szczególność iw internecie.

Opublikowano

Nikt Ci nie da dostępu do robienia eQ to po pierwsze. Powodzenia życze

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Osobiście wolę już takie podanie, gdzie ktoś jest szczery, a nie podania typu : " ale ja dobry jestem, zrobiłem sobie serwa hamachi i miałem tam gm'a, czyli mam już doświadczenie " ,,, Powodzenia :)

Opublikowano

Gdyby nie fakt, że sam serwera nie posiadam i moje pojęcie na ten temat również jest znikome.. To chciałbym Cię w teamie :D Dlaczego? Bo kiedy masz nabrać doświadczenia, jeśli każdy by rezygnował? Gdzie się masz czegoś nauczyć, skoro nikt by Cię nie chciał? ;> Powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...