Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - Wybrać Triss Merigold czy Yennefer?

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram sobie w Wieśka 3 i nie wiem którą laskę wybrać. Triss Merigold czy Yennefer z Vengerbergu? Bo już jestem parę questów przed wypłynięciem na Skellige i nie wiem za bardzo jak to odbije się na fabule.

Opublikowano

To w głównej mierze zależy od Ciebie. Wybierz osobę, która bardziej przypadła Ci do gustu podczas gry.

Ja osobiście dużo bardziej wolałam podążać za odwieczną, książkową miłością Geralta czyli za Yennefer, która przy okazji jest - moim zdaniem - najlepszą postacią z gry, niż za głupiutką Triss, która wykorzystała Geralta i jego amnezję :D

Na głównej fabule odbija się to tyle, że będziesz miał inny filmik na koniec.

who cares?

Opublikowano

Osobiście wybrałem Yen z powodu że to jest ważna postać dla uniwersum potem jest z nią fajne zadanie które ma odniesienie do chyba ostatniego życzenia(chyba nawet tak quest się nazywał) po za tym seks na wypchanym jednorożcu a spoilerować Ci dalej nie zamierzam

Opublikowano

To w głównej mierze zależy od Ciebie. Wybierz osobę, która bardziej przypadła Ci do gustu podczas gry.

Ja osobiście dużo bardziej wolałam podążać za odwieczną, książkową miłością Geralta czyli za Yennefer, która przy okazji jest - moim zdaniem - najlepszą postacią z gry, niż za głupiutką Triss, która wykorzystała Geralta i jego amnezję :D

Na głównej fabule odbija się to tyle, że będziesz miał inny filmik na koniec.

Możesz rozwinąć dlaczego Triss wykorzystywała Geralta?

Opublikowano

Plis. Yen wykorzystuje go od przygody z dżinem. xD

Ogólnie Triss > Yennefer, bo ta czarna to zwykła psychopatka, bawiąca się Geraltem i niemająca za grosz do niego szacunku. Najlepiej to widać w opowiadaniu, gdzie po prostu zaczęła gzić się z innym czarodziejem, bo chcica ją dorwała akurat. W grze zresztą też się da zauważyć, jaka z niej zimna suka.

PS. Shani master race!

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Yennefer to hmm, taka niezależna, zimna i maksymalnie piękna kobieta, laska ktora spala z wieloma a Geralt jest jej urozmaiceniem i to w sumie oczywiste dla ich obu (mówię to na podstawie książek, gra mi niw dzialala). Intuicyjnie brałbym synpatyczniejszego rudzielca Triss ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hej, gram sobie w Wieśka 3 i nie wiem którą laskę wybrać. Triss Merigold czy Yennefer z Vengerbergu? Bo już jestem parę questów przed wypłynięciem na Skellige i nie wiem za bardzo jak to odbije się na fabule.

Ja zawsze byłem 50/50. 

Bawiłem się z obydwoma  :ninja:

Opublikowano

Oczywiście, że Triss.

yennefer_and_triss___ice_and_fire_by_ver

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Zależy od ciebie ;) Ja sam wybrałem Yen, ponieważ tak i jest ładna xD a tak aprop w książkach Geralt kochał Yen a gdy zrobi się zadanie poboczne dla Yen to miłość 10/10.

Opublikowano

Geralt do momentu amnezji był całkowicie zakochany w Yen, a po tym, jak stracił pamięć świadoma tego Triss mimo to go uwiodła w dwóch częściach gry :D

Yen też ma wiele na sumieniu, lecz ją po prostu lubię, za jej sarkastyczny i czasem podły charakter.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...